itulau_fanua

tala fou

Fa'avalea pea!Na faaluaina le tau o uta ia Iulai, ma oo atu i le maualuga e toetoe lava $10,000!

CMA

O gaioiga a le vaegaau a le Houthi ua mafua ai ona siitia le tau o uta, e aunoa ma ni faailoga o le paʻu.I le taimi nei, o tau o uta o auala tetele e fa ma auala i Asia i Sautesasae o loʻo faʻaalia uma i luga.Aemaise lava, o le tau o uta o pusa 40-futu i luga o le ala i Sasaʻe Mamao i Amerika i Sisifo ua siitia i le 11%.

I le taimi nei, ona o le vevesi o loʻo faʻaauau pea i le Sami Ulaula ma Sasaʻe Tutotonu, faʻapea foʻi ma le utiuti o felauaiga ona o le felafoaʻiina o auala ma le faʻalavelave o le uafu, faʻapea foʻi ma le vaitau maualuga o loʻo lumanaʻi o le kuata lona tolu, ua amata ai ona tuʻuina atu faʻamatalaga a kamupani tetele. o siitaga o uta ia Iulai.

I le maeʻa ai o le faʻasalalauga a le CMA CGM o le tau maualuga o PSS mai Asia i le Iunaite Setete e amata mai ia Iulai 1, na tuʻuina atu foi e Maersk se faʻaaliga e faʻaopoopo le FAK fua mai Sasaʻe Mamao i Europa i Matu amata mai ia Iulai 1, faʻatasi ai ma le maualuga maualuga o le US. $9,400/FEU.Pe a faʻatusatusa i le Nordic FAK na tuʻuina atu muamua i le ogatotonu o Me, o tau e masani ona faaluaina.


Taimi meli: Iuni-20-2024