itulau_fanua

tala fou

Se matāua o le 10,000 yuan i le aso e tasi!Ua pa'u mea mata, pa'u tau e le maalofia?

Pau 10,000 yuan i le aso!O tau o le Lithium carbonate e matua pa'ū!

Talu ai nei, o tau o le lithium carbonate o le maa-level ua paʻu tele.I le aso 26 o Tesema, na fa'amauina ai le tau o maa lithium na pa'u i lalo.O le tau averesi o le maa -grade lithium carbonate na pa'ū mai le 549,000 yuan/ton i le vaiaso talu ai i le 531,000 yuan/ton, ma o le averesi tau o alamanuia -grade lithium carbonate na pa'ū mai le 518,000 yuan/ton i le vaiaso talu ai i le 499,000 yuan/ton.

Ua malamalama talu mai le faaiuga o Novema, ua amata ona paʻu le tau o le maa lithium, ma o le averesi o upusii o le maa -grade lithium carbonate ma fale gaosi oloa -grade lithium carbonate ua pa'ū mo le sili atu i le 20 aso!

O le a le mea ua tupu?O le a le toe maua e faavavau le maketi vevela lithium carbonate?O le a le umi e tumau ai le pa'ū?

E tusa ai ma faʻamaumauga a le kalapu pisinisi, talu mai le amataga o Novema, o le tau o le lithium carbonate ua faʻaalia ai se tulaga faʻaititia, lea na pa'ū muamua mai le 580,000 yuan / tone i le 510,000 yuan / ton.Na pa'ū muamua i le 510,000 yuan/ton, ma sa i ai se tulaga e faʻaauau pea suʻesuʻega.

Tau fa'asa!Taofi le fesoasoani!O le tau na pa'ū i totonu o se fa'ai'uga na mua'i va'aia?

E tatau ona ou mapuea o lenei maketi e lua aso o le aisa ma le afi.O le tau o le masina talu ai sa i ai pea i le pito i luga ole 600,000 yuan/ton, ae o lenei o le vaaiga lea.

Faiga Fa'avae: fa'asa le si'itia o tau.I le aso 18 o Novema, na tuʻuina atu ai e le Ofisa Sili o le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi ma le Ofisa Lautele a le Setete o le Pulega o le Vaʻaia o Maketi ma le Pulega le "Faʻaaliga i luga o le Faia o se Atinaʻe Sili atu o le Lithium-ion Battery Industry Chain Supply Chain" (lea mulimuli ane. o loʻo taʻua o le "Faʻaaliga") na faʻailoa mai e tatau i matagaluega e vaʻavaʻai Maketi ona faʻamalosia le vaavaaiga, suʻesuʻe ma faʻasalaina le pito i luga ma lalo o le gaosiga o le maa lithium e faʻaputu ai le uiga ese, siʻitia tau, ma le tauvaga le talafeagai e tausia ai le maketi maketi.

Alamanuia: Taofi le fesoasoani.Mo le pisinisi fou o le malosi, o le tausaga fo’i lenei o le tausaga mulimuli lea o le fesoasoani a le malo mo ta’avale malosi fou, ma e laititi lava le avanoa e toe fa’aopoopo ai.O le faʻamaʻi faifaipea i lenei tausaga e aʻafia ai foi le maualuga o le faʻaaogaina o tagata i se tulaga patino, ma o le faasologa o tram o loʻo faʻatupeina e le malo.Lemu.

O le mea e fa'aliliuina ai?O loʻo faʻalauteleina pea e pisinisi le gaosiga valea!

Mai lenei manatu, e foliga mai ua oʻo mai le faʻaogaina o le maketi lithium carbonate, ae na iloa e Guanghua Jun o loʻo tele kamupani o loʻo tuʻuina atu i le gaosiga.E eseese o latou manatu i le lithium carbonate!

E tusa ai ma le Greater Mining Industry Announcement, o le kamupani, Guocheng Holdings, Shanghai Jinyuan Sheng, ma Jingcheng Investment o loʻo faʻamoemoe e teu faʻafaigaluega i Chifeng City, Inner Mongolia, faʻafaigaluegaina i galuega faatino e pei o le atinaʻeina o punaoa minerale ma le atinaʻeina o alamanuia fou.100 miliona yuan, fatuina o se paka fale gaosi "maualalo-carbon" i le filifili pisinisi atoa o le maa lithium.O loʻo fuafua le paka faʻapisinisi e fausia ni poloketi se valu, e aofia ai le gaosiga o le lithium carbonate, o isi masima lithium, o le malosi fou o le atinaʻeina o le eletise, o mea lelei ma le gaosiga o meafaitino, 100,000 tone o mea le lelei faʻaogaina o mea faʻapipiʻi, 10GWH lithium maa gaosiga galuega, maa. Poloketi Pack Pack Investment fa'atasi ai ma nofoaga e teu ai malosiaga fa'alaua'itele, fa'apea fo'i ma nofoaga fa'afaigaluega ma sui.

Ae ui i lea, na faʻafesoʻotaʻi e le au tusitala le tele o kamupani lithium.Kamupani e masani ona talitonu o le tau o le maa-grade lithium carbonate o loʻo i ai pea i se tulaga maualuga.Na taʻua foi e Ganfeng Lithium ia Tesema 21 o le tau o le lithium carbonate o loʻo galue pea i le taimi nei, ma e talitonu le kamupani o nei fesuiaiga e masani lava.

"Matou te faʻamaonia e leʻi oʻo mai le tau o loʻo i ai nei.E ui lava o le tau o le lithium carbonate e fesuisuiai teisi, e le tele le aafiaga i le kamupani.Fai mai Fu Neng Technology o le tau o le lithium lithium carbonate e tusa ma le 300,000 yuan / tone.I le taimi nei O le tau o loʻo i ai pea i le 500,000 yuan / ton, ma o loʻo i ai pea i se tulaga maualuga, faʻatasi ai ma se faʻatapulaʻaina o aʻafiaga o se paʻu laʻititi.

O afea e oo mai ai le suiga?O fea ou te alu i ai pe a uma le tulitatao?

O le mea moni, i le faaopoopo atu i le faatosinaga o maketi maketi, lagolago maualuga-tau mo le lithium carbonate o le tau o le tuʻuina atu ma le manaʻoga ma le lithium ore, ma o le foia o le le fetaui o le sapalai ma le manaʻoga o le aʻa lea o le faʻaitiitia o le tau maualuga o punaoa lithium.Ae ui i lea, e tusa ai ma le saoasaoa o le gaosiga o loʻo i ai nei, o le tuʻuina atu o le lithium i le 2023 o le a faʻateleina i le 22%, lea o le a faʻaitiitia ai le faʻafitauli o le le lava o le lithium i se tulaga patino.

Mo le faʻasologa o tau o le lithium carbonate, ua tuʻuina atu foʻi e kamupani faʻatau pisinisi nisi o vaʻaiga ma manatu.Zhang Yu, Failautusi-Aoao o le Power Battery Application Branch, fai mai e faapea, faatasi ai ma le tatalaina malie o le faatulagaga o le gafatia, ua fuafuaina o le tau o mea e fesootai i ai o le a pa'ū mai le tausaga a sau, ma o le a faasolosolo malie lava ona talafeagai;O loʻo faʻamoemoeina o le a sili atu le faʻasologa o pisinisi uma mai le lithium ore i se taimi lata mai.


Taimi meli: Ian-06-2023