itulau_fanua

tala fou

Se talanoaga e tasi!O le tu'inanau o mea mata'utia ua si'itia le 2,000 yuan/ton!O le filifili pisinisi tetele e fitu na siitia i luga o le laupapa!

DO, silicon, epoxy resin, acrylic, polyurethane ma isi filifili alamanuia ua toe ulufale i le fanua o le vaʻai a tagata faigaluega!

Saua tele lena mea!O lo'o fa'agasolo atoa le filifili pisinisi BDO!

E iloa e tagata uma le maualuga o le BDO?O loʻo faʻaauau pea ona siʻitia le tau o mea mataʻutia, ma ua tatalaina foʻi e le BDO industry chain se faʻataʻitaʻiga maualuga maualuga.O nisi o PBAT gaosi oloa e pei o Rui'an, Lanshan Tunhe, Zhejiang Huafeng, Hengli Kanghui, ma Jin Huilong ua siitia tau o oloa PBAT, o se siitaga e tusa ma le 1,000-2000 yuan/ton.

▶▶ Shandong Rui'an: Talu mai Fepuari 3, 2023, ua toe fetuunai le tau o ana oloa PBAT ma siitia le 2,000 yuan/ton.

▶▶ Xinjiang Lanshan Tunhe: Na filifili le kamupani e siitia le tau o oloa PBAT i le 14,500 yuan/ton.O lenei tau e faʻatinoina mai le aso o le faʻasalalauga.

▶▶ Zhejiang Huafeng: Talu mai Fepuari 3, 2023, ua fetuunai e le matou kamupani le tau o oloa PBAT, siitia le siitaga o le 1,000 yuan/ton.

▶▶ Kanghui Mea Fou: PBAT / PBS / tau resin suiga ua siitia e 1,000 yuan / tone.Ole suiga ole tau o lo'o i luga ole a fa'atinoina mai ia Fepuari 1, 2023.

▶▶ Jin Hui Zhaolong: Mai ia Fepuari 1, 2023, ua faia fetuunaiga o tau i le Ecown's biodegradation polych vinegar (PBAT), ma 1,000 yuan/ton ua siitia i luga o le faavae o le tau muamua.

Se talanoaga e tasi!O lo'o aga'i i luga le akrilik!

Ina ua toe foʻi mai ina ua maeʻa le Tausamiga o le Tautotogo, na faʻaauau pea le faʻaogaina o le acid acid, ma o le tau o loʻo i ai nei na sili atu i le 7,500 yuan/ton.I le aso 7 o Fepuari, o le sa'o o le 7866.67 yuan/ton.

I le aso 1 o Fepuari, na tuʻuina atu ai e le kamupani lauiloa a le atunuʻu, Bao Lijia se faʻaaliga o le fetuunaiga o tau, na taʻua ai ona o le le lava o le sapalai o mea mataʻutia eseese e gaosia e acrylics ma le maualuga o tau, o le tau o oloa a le kamupani na matua faateleina.Ina ia faia ni tikeri eseese o le siitia, o le tau faʻapitoa e faʻaaogaina se faiga faʻavae "talanoaga tasi".

O le Badfu Group Co., Ltd. na faavaeina le "Faaaliga i le Faatinoina o Upusii Fou" ia Fepuari 2, ma fai mai o le tau o mea mata ua faaauau pea ona siitia talu mai le amataga o le tausaga.E oʻo mai ia Fepuari 2nd, o le aso e tasi le tau o acrylic (Saina i Sasaʻe) ua oʻo i le 10,600 yuan / tone, ma o le faʻaopoopoga faʻaopoopoga o le 1,000 yuan / tone o loʻo faʻaauau pea ona tulaʻi pe a maeʻa le tausaga, o loʻo i luga i le tau o oloa na avea ma luitau tele. .

Fai mai Badfu: E tusa ai ma faʻamatalaga maketi, o mea mataʻutia e malosi, ma o loʻo i ai pea le galu o le avanoa mo le faʻaauau pea o le siʻitia i lenei masina.E tusa ai ma taunu'uga tau tupe a le tatou Financial and Economics Center, mai le amataga o le aso, o le a toe fetuunai le tau o a tatou oloa.O le upusii faʻapitoa e mafai ona fesoʻotaʻi ma le tagata e nafa ma le vaega o Badfuja Tu Division.

I le va'ai atu i le tulaga o lo'o i ai nei, o le a le toe talia e le matou fa'ai'uga ni fa'atonuga umi mo okaga umi.Fa'amolemole fai atu i tagata fa'atau uma e fai ana lava fuafuaga fa'aagaga e tusa ai ma le fa'atauga fa'atau maketi ma mana'oga moni o su'esu'ega ina ia mafai ai ona fetu'una'i le mana'oga o maketi.

▶ E tusa ai ma fuainumera le atoatoa, o tau o le acrylic acid, butyl acetate, styrene ma butyl acrylate i le filifili alamanuia emulsion ua siitia uma mai le faaiuga o le 2022. Acrylic acid tau siitia i le 341 yuan/ton mai le faaiuga o le 2022, i luga e 5.19%;Pe a faatusatusa i le upusii i le faaiuga o le 2022, o le butyl acetate na siitia i le 33 yuan/ton, poo le 0.45%;Pe a faatusatusa i le tau na ofoina atu i le faaiuga o le 2022, styrene siitia 609 yuan/ton, i luga 7.43%;Butyl acrylate fa'atusatusa i le tau i le fa'ai'uga o le 2022 si'itia i le 633 yuan/ton, i luga i le 6.86%.

Epoxy resin pe a uma le vaiaso muamua o le mumu!

fa'alua le maketi o mea mata'utia na amatalia A mumu amata, bisphenol A na fa'aauau pea ona fa'aoso i luga i le tau lagolago, maketi epichlorohydrin i luga teisi.I le amataga o le maketi i le maeʻa ai o aso malolo, sa i ai se siosiomaga faʻatali-ma-vaai malosi i le maketi epoxy resin, faʻatasi ai ma tau mautu o loʻo pulea e le au gaosi oloa ma tagata faʻatau, toe foʻi lemu i le maketi i lalo, ma le siosiomaga fefaʻatauaʻiga maketi.Ae ui i lea, aʻo faʻaauau pea ona siʻitia le tau o mea mataʻutia, o le mamafa o le resini ua faʻateleina, ma o pisinisi gaosiga e fetuutuunai le tau o le fale gaosi oloa i le tasi ma le isi.O le taulaiga o feutagaiga maketi e alu i luga, ma le pito i lalo e toe foi i le maketi taitasi.

O faucet silicon organic e oso a'e i luga o le laupapa!

Mo ni nai masina o maketi silicon organic, o le savili o loʻo aʻe i lenei vaiaso ua iu lava ina agi i le filifili alamanuia silicon.Ina ua maeʻa le tele o fale gaosi oloa taʻitasi ua siitia le 400, o loʻo faʻatupuina foi le taʻutaʻua taʻutaʻua e pei ona faʻamoemoeina e tagata uma.Si'itia kelu mata, 107 kelu siitia 500, DMC ausia se tulaga maualalo o poloaiga ona siitia ai lea 500 i le 17,500 yuan/ton.O le mea e ofo ai, o le suauʻu silicon na paʻu i le 500, 18500 yuan / ton na gaogao i sekone, ona faʻateleina lea i le 19,000 yuan / Tone.I le taimi nei, e ui lava o tagata uma na faatoa tulaʻi mai ni nai selau, ae mo le maketi silicon organic ua leva ona faʻatali, o le manaʻoga e tatau ona sili atu.O le Jedi rebound ua iu lava ina vaaia!A fua i le aso ananafi, e talitonu le pito i lalo o loʻo i ai pea i le tau maualalo le silicon organic o loʻo i ai nei, ma o suʻesuʻega i luga ma lalo e lelei, ma o oloa o le a faia e faʻatatau i le tele o poloaiga.I le aotelega, o lenei ta'amilosaga o le resonance i luga ma lalo ua matua faʻaleleia, lea e faʻaleleia atili ai le talitonuga i le toe faʻaleleia o monopolys mo tupe mama.O lo'o fa'amoemoe e fa'atumauina se su'esu'ega tumau i se taimi lata mai!

Upusii masani:

DMC: 17000-17500 yuan/ton;

107 kelu: 17500-17800 yuan/ton;

Kelu mata masani: 18000-18300 yuan/ton;

maualuga mole kamu: 19500-19800 yuan/ton;

Kelu fefiloi nofoia: 15800-16500 yuan/ton;

Suau'u silikoni fale: 19500-20000 yuan/ton;

Fa'aulufale mai le suauu silikoni: 23000-23500 yuan/ton;

Ta'e DMC: 15500-15800 yuan/ton (e le aofia ai lafoga);

Suau'u kaisa ta'e: 17000-17500 yuan/ton (e le aofia ai lafoga);

Ta'e 107 kelu: talanoaga tasi;

Silikoni otaota (mata o fulufulu mamoe): 6700-6800 yuan/ton (e le aofia ai lafoga).

Na vave ona si'i a'e mea mata'ina i luga, ma ua mumu uma le filifili o pisinisi!

O le tau masani o le CFR China PTA i fafo e $ 785 / tone, o se siitaga o le $ 35 / tone (e uiga i le RMB 236 / ton) mai le $ 750 / tone aʻo leʻi oʻo i le Spring Festival.

O le tau tapunia o le tolitom e lua i le Iunaite Setete o le 1163-1173 US dollars/ton FOB US Harbor, lea e tusa ma le $ 100/ton (e tusa ma le RMB 674/ton) mai le US $ 1047-1057/ton FOB.

O le tau tapunia o maketi e lua methane i Europa o le 1261-1263 US dollars/ton FOB Rotterdam, lea e tusa ma le $ 50/ton (e tusa ma le 337 yuan/ton) mai le US $ 1211-1213/ton FOB Rotterdam.

O le tau tapunia o maketi e lua methane i Asia o le 1045-1047 yuan/ton FOB Korea i Saute ma le 1070-1072 US tālā/ton CFR Saina, lea e 996-998 yuan/ton FOB Korea i Saute ma 1021-1023 US tala/ton CFR.E tusa ma le tone (pe tusa ma le 338 yuan/ton).

Ina ua maeʻa le tausamiga, na tulaʻi mai le filifili o alamanuia atoa i le taimi nei, o le filifili alamanuia polyurethane, le filifili alamanuia plasticizer, ma le filifili alamanuia ester acid sa faia lelei.

Ave le filifili pisinisi polyurethane e fai ma faʻataʻitaʻiga.Talu ai nei, o le filifili alamanuia polyurethane ua aliali mai i luga o mea mata'utia TDI, MDI, ma BDO o mea mata i luga.Aemaise lava, BDO ua toe faʻaleleia tele talu mai le ulufale atu i le 2023!Ua siitia le tau e sili atu i le 1100 yuan/ton talu mai le amataga o le tausaga!

Ua siitia le tau o le BDO.Muamua, o le taʻavale poʻo le maualalo o le faʻaogaina o le tele o seti o masini i le taimi muamua e taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le sapalai;lona lua o le faʻaauau pea ona faʻateleina le mautinoa o maketi ma le siosiomaga faʻaogaina o le maketi;Fa'amoemoega malosi mo le va'aiga maketi.I le taimi nei, e ui ina faʻateleina le sapalai ina ua maeʻa le Spring Festival, o le itu manaʻomia ua faasolosolo malie ona toe faʻaleleia.I se taimi pu'upu'u, o lo'o fa'aauau pea le tulaga fa'aletonu o le BDO spot supply, ma o lo'o fa'agaoioia pea le maketi BDO i totonu o le atunu'u.

MDI ua siitia i lenei tausaga, ma ua siitia le tau e sili atu i le 1,600 yuan/ton talu mai le amataga o le tausaga.Wanhua Chemistry ma le BASF ua siitia a latou tau ina ua uma le amataga o le tausaga.tau.E le gata i lea, na tuʻuina atu e Wanhua Chemical se faʻasalalauga i le afiafi o Fepuari 3 o le Ningbo o le a amata le masina o le faʻagata ma le tausiga i le aso 13 o Fepuari, 2023. O le a mafua ai se faʻalavelave i luga o le sapalai MDI.O lo'o fa'amoemoe o le a maua e le MDI se avanoa e fa'atupula'ia ai.

Ole tele ole si'itaga ole tau ole vaila'au eseese pe a uma le aso malolo e mafua ile toe fa'aleleia ole mana'oga ma le toe fa'aleleia ole tamaoaiga ole maketi.Ae ui i lea, e talitonu Guanghuajun o le siʻitia o tau o nisi vailaʻau i totonu o le atunuʻu o loʻo aʻafia foi i le maketi i fafo.Ina ua maeʻa le Spring Festival, na faʻasalalau e le BASF, Dow, Colari ma isi atinaʻe le faʻatupulaia o tau o le tasi i le isi, lea na i ai se faʻaleleia atili o maketi.Ae o le a le manaoga moni?Fa'amolemole fa'atau e tusa ai ma le tulaga moni.


Taimi meli: Feb-22-2023