itulau_fanua

tala fou

E leʻi faʻamafanafanaina manaoga i totonu o le atunuʻu, ma o loʻo faʻaauau pea ona vaivai le maketi o vailaʻau!

O le fa'ailoga a Saina i Saute e maualalo, ma o le fa'avasegaina o fa'ailoga e tele lava ina fa'aitiitia.

O le vaiaso talu ai, na agai i lalo le maketi o oloa gaosi oloa i totonu o le atunuu.A fua i le 20 ituaiga o mata'ituina o fefa'ataua'iga lautele, 3 oloa ua fa'aopoopoina, 11 oloa ua fa'aitiitia, ma le 6 ua mafolafola.

I le va’aiga a le maketi fa’avaomalo, sa fesuisuia’i le maketi o le suau’u fa’ava-o-malo i le vaiaso na te’a nei.I le gasologa o le vaiaso, o le OPEC + na faʻaitiʻitia tulaga o gaosiga, ma o le tuʻuina atu o sapalai e faʻamalosia ai le maketi;le si'itia o le tului a le Fed po'o le fa'agesegese, lea e faafaigofie ai le faafaigofieina o popolega tau tamaoaiga ma ua siitia tau o suauu faavaomalo.E oo mai i le aso 2 o Tesema, o le tau fa'amautu o le konekarate autu a le WTI oil crude futures i Amerika e $79.98/paila, lea e 3.7 tala Amerika i le paelo mai le vaiaso talu ai.O le tau o le maketi o le suauu mama Brent ua toe fetuunai, ma o le tau o le konekarate autu o le US $ 85.57 / paelo, lea na siitia i le $ 1.94 / paelo pe a faatusatusa i le vaiaso talu ai.

I le va’aiga a le atunu’u i totonu o le atunu’u, o le maketi o le suau’u fa’atauva’a sa fa’atauaina i le vaiaso na te’a nei.O le aotelega o gaioiga tau tamaoaiga o gaioiga tau tamaoaiga i totonu o le atunuʻu na faʻagesegese, o aʻafiaga masani i fafo atu o le vaitau na faʻatupuina, faʻatapulaʻaina le manaʻoga, ma vaivai le faʻatinoga o maketi vailaʻau.E tusa ai ma faʻamatalaga mataʻituina fefaʻatauaʻiga o vailaʻau, o le tau o le South China Chemical Products na maualalo i le vaiaso talu ai, ma o le tau o le South China Chemical Products (lea e taʻua mulimuli ane o le "South China Chemical Index") i totonu o le vaiaso sa. 1171.66 points, lea na paʻu i lalo 48.64 points pe a faʻatusatusa i le vaiaso talu ai, o se faʻaitiitiga o le 3.99% Essence I totonu o le 20 faʻavasegaga faʻavasega, o faʻailoga e tolu o acryllene, PP, ma styrene rose, faʻafefiloi ma aromatics, toluene, methanol, PTA, benzene mama, MTBE, BOPP, PE, diopine, TDI, sulfuric acid na faʻaitiitia, ma o isi faʻamatalaga na tumau pea.

 下载

Ata 1: South China Chemical Index i le vaiaso talu ai faʻamatalaga faʻamatalaga (faʻavae: 1000), tau faʻamatalaga o loʻo sii mai e le aufaioloa.

Vaega o le fa'avasegaina o fa'asologa o maketi

1. Methanol

O le vaiaso talu ai, sa vaivai le maketi o le methanol.I le gasologa o le vaiaso, na toe faʻaauau le faʻapipiʻiina o le galuega muamua ma le tausiga, ma faʻateleina le sapalai;sa faigata ona fa'atupula'ia le mana'oga fa'aleaganu'u i lalo ona o le vaitau o le vaitau ma le fa'ama'i.I lalo o le taofiofia o le tele ma le itiiti ifo o sapalai, o le tulaga lautele o maketi na faʻaauau pea ona paʻu.

E oʻo mai i le aoauli o Tesema 2nd, o le faʻasologa o tau o le methanol i Saina i Saute na tapunia i le 1223.64 points, i lalo 32.95 points mai le vaiaso talu ai, o le pa'ū o le 2.62%.

2. Suasusu

O le vaiaso talu ai, na faʻaititia ai le maketi o le suavai-alkali i totonu.I le taimi nei, e le o tele le mamafa o suʻesuʻega a le kamupani, ma e talia le tulaga o felauaiga.Ua fa'aauau pea ona pa'u tau o le chlorine.Faatasi ai ma le lagolago a le tau lagolago, ua siitia le tau maketi.

O le vaiaso ua tuana'i, na fa'amautu ai le fa'agaioiga o le maketi o le chip alkali.O le atemosifia o le maketi o loʻo tumau pea le amataga, o le tau mautu o le kamupani e malosi, ma o le aofaʻi o le maketi o le piano o loʻo tausia le tulaga o le mautu.

E oʻo mai ia Tesema 2nd, o le soda -roasting price index i South China na tapunia i le 1711.71 points, o se faʻaopoopoga o le 11.29 points mai le vaiaso talu ai, o se faʻaopoopoga o le 0.66%.

3. Ethylene glycol

O le vaiaso talu ai, na faʻaauau pea ona lulu le maketi o le ethylene glycol.Talu ai nei, o le ethylene glycol iunite ua i luga ma tape, o le amataga o sina suiga, ae o loʻo i ai pea le mamafa o le tuʻuina atu;E leʻi faʻaleleia atili le manaʻoga i lalo, o le maketi o le ethylene glycol i totonu o le atunuʻu e faʻatumauina se tulaga maualalo.

E oʻo mai i le aso 2 o Tesema, o le faʻasologa o tau i le South China diol na tapunia i le 665.31 points, o le faʻaitiitia o le 8.16 points mai le vaiaso talu ai, o le paʻu o le 1.21%.

4. Styrene

O le vaiaso talu ai, na siitia i luga le ogatotonu o le totonugalemu o le maketi styrene.I le gasologa o le vaiaso, na faʻaitiitia le faʻaogaina o le masini falegaosimea e faʻaitiitia ai le vaʻaiga vaapiapi;sa malosi le manaoga i lalo, ma sa lagolagoina lelei le maketi.O le aofa'i o sapalai ma mana'oga sa matua'i paleni, ma sa si'itia le tau o maketi.

E oʻo mai ia Tesema 2th, o le tau o le styrene i Saina i Saute na tapunia i le 953.80 points, o se faʻaopoopoga o le 22.98 points mai le vaiaso talu ai, o se faʻaopoopoga o le 2.47%.

Su'esu'ega maketi i le lumana'i

O tau o le suauʻu e foliga mai e tumau pea le le mautonu ona o popolega i le paʻu ma popolega e uiga i le manaʻoga o loʻo faʻaauau pea ona pulea le maketi e aunoa ma se alualu i luma i le faʻaitiitia o le gaosiga o le OPEC +.Mai le va'aiga i totonu o le atunu'u, e faigata ona fa'aleleia atili le tamaoaiga i totonu o le atunu'u i se taimi pu'upu'u, ma e tuai le toe fa'aleleia o mana'oga fa'ato'aga.O lo'o fa'amoemoe e ono vaivai le maketi o vaila'au i totonu o le atunu'u i se taimi lata mai.

1. Methanol

I le taumalulu mulimuli ane, o le sapalai o le kasa masani o le sapalai autu, ma o nisi masini methanol e i ai le leaga poʻo le taofia o galuega.Peita'i, o lo'o maualuga le fa'atauga a le kamupani gaosi oloa o lo'o i ai nei, ma o lo'o fa'amoemoe o le a vaivai le sapalai o le maketi.O le pa'u i lalo ole manaoga e faigata ona suia.O lo'o fa'amoemoe o le maketi o le methanol e tele lava ina vaivai.

2. Suasusu

I le tulaga o le sua suamalie, mai le vaaiga o le tulaga o maketi o loʻo i ai nei, e le tele le faʻamaualuga a le kamupani autu, ae ona o le faʻaauau pea ona aʻafia i le faʻamaʻi, o le felauaiga o nisi eria e faʻatapulaʻaina, ma o le manaʻoga faʻamautu lagolago o loʻo. le malosi.O loʻo faʻamoemoeina o le maketi vai -alkali poʻo faʻamautu le gaioiga i se taimi lata mai.

I le tulaga o le pa'u suamalie, e maualalo le lisi o atina'e o lo'o i ai nei, ae o le mana'oga o lo'o i lalo e masani lava, o le tau maketi e faigata ona si'itia, ma o lo'o iloa lelei le tau mautu o le kamupani.O lo'o fa'amoemoe e ono mautu le maketi lattice i se taimi lata mai.

3. Ethylene glycol

I le taimi nei, o le manaʻoga o le maketi ethylene glycol e leʻi faʻaleleia, faʻaputuga faʻamaumauga, ma lagona maketi e leai se aoga.O loʻo faʻamoemoeina e mafai e le maketi o le ethylene glycol i totonu o le atunuʻu ona tumau le maualalo o galuega i se taimi lata mai.

4. Styrene

E ui lava ina fa'atupula'ia le mana'oga o lo'o iai nei, o le taimi pu'upu'u i lalo e fa'aeteete, o le mana'oga o lo'o fa'atupula'ia pe fa'akonekarate, ma le toe fa'aleleia o maketi ua taofiofia.Afai e leai se isi tala lelei lagolago, styrene e faʻamoemoe e tulaʻi ma paʻu i se taimi pupuu.


Taimi meli: Tes-13-2022