itulau_fanua

tala fou

O atunuu tau tamaoaiga e pei o Europa ma le Iunaite Setete ua paʻu'ū i le "le lava o meaʻai"!O le tele o fale gaosi oloa e pei o Shandong ma Hebei na taofia le gaosiga!

O atunuu tau tamaoaiga e pei o Europa ma le Iunaite Setete ua paʻu'ū i le "le lava o meaʻai"!

O le tau muamua o le US Markit manufacturing PMI ia Oketopa na tuʻuina atu e le kamupani S&P o le 49.9, o le pito maualalo talu mai Iuni 2020, ma ua pa'ū mo le taimi muamua i le lua tausaga talu ai.O le su'esu'ega a le PMI o lo'o fa'ailoa mai ai le fa'atuputeleina o le fa'aletonu o le tamaoaiga o Amerika i le kuata lona fa.

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina atu e le vaega o le euro, o le tau muamua o le PMI gaosiga o Oketopa i le euro zone na faʻaititia mai le 48.4 ia Setema i le 46.6, lea na maualalo ifo nai lo le 47.9 faʻamoemoeina, o se maualalo fou o 29 masina.O faʻamaumauga e faʻateleina ai le faʻateleina o le taumatematega a le maketi i le faʻaitiitia o le sone Euro.

I ni nai aso talu ai, o le tau muamua o le Markit manufacturing PMI i le Iunaite Setete na faʻasalalau ia Oketopa na tuʻuina atu e le S & P Company o le 49.9, o se maualalo fou talu mai Iuni 2020. Ua pa'ū mo le taimi muamua i le lua tausaga.Le atrophy masina;o le tau muamua o le PMI lautele o le 47.3, lea e le lelei e pei ona faʻamoemoeina ma muamua.O le su'esu'ega a le PMI o lo'o fa'ailoa mai ai le fa'atuputeleina o le fa'aletonu o le tamaoaiga o Amerika i le kuata lona fa.

O Chris Williamson, o le pule sili o le tamaoaiga o le S&P i le lalolagi atoa atamai atamai, fai mai o le tamaoaiga o Amerika na paʻu tele ia Oketopa, ma o lona talitonuga i faʻamoemoega na matua faʻaleagaina.

E tusa ai ma se lipoti a le Agence France -Presse i le aso 1 o Novema, o faʻamaumauga lata mai o suʻesuʻega a le alamanuia o loʻo faʻaalia ai ona o le faʻaitiitia o poloaiga ma tau mo le taimi muamua i le sili atu ma le lua tausaga, ia Oketopa, o le sili ona leaga le tuputupu aʻe o le US gaosi oloa talu mai. 2020. Ua lipotia mai e ui lava ina vevesi le sapalai o sapalai ma le sapalai o le sapalai o loʻo faʻalavelaveina, o le gaosiga o gaosiga o loʻo faʻatupulaia pea.Ae na faʻailoa mai e le au suʻesuʻe o loʻo feagai le fale gaosi oloa ma se luʻitau o manaoga vaivai.

O le suʻesuʻega lata mai na tuʻuina mai e le S&P i le lalolagi o loʻo faʻaalia ai ia Oketopa, o le gaosiga o le sone euro i Oketopa na konekarate mo le fa masina sosoo.Ia Oketopa o le 19 sui o le setete, o le faʻamaufaʻailoga mulimuli o le pule o le faʻatauga (PMI) o le 46.4, o le tau muamua o le 46.6, ma le tau muamua o Setema o le 48.4.Na faʻamaonia o le faʻasologa faʻasolosolo faʻasolosolo na sili ona maualalo talu mai Me 2020.

I le avea ai o se Europa Economic locomotive, o le paʻu o lana fale gaosi oloa faʻavavevave ia Oketopa.O Oketopa o le fa'atauga fa'atauga (PMI) tau fa'ai'uga e 45.1, o le tau muamua e 45.7, ma le tau muamua e 47.8.o le fa'aitiitiga fa'asolosolo fa'atasi ma le faitau maualalo talu mai Me 2020.

O Shandong, Hebei ma isi nofoaga e 26 na faʻalauiloaina le mamafa o le faʻaleagaina o le tau tali faʻafuaseʻi!O se numera tele o falegaosimea na taofia le fa'atapula'aina o le gaosiga!

E tusa ai ma taunuʻuga a le China Environmental Monitoring Station ma le Provincial Environmental Monitoring Center o Beijing -Tianjin -Hebei ma nofoaga lata ane, talu mai le aso 17 o Novema, 2022, o se faiga faʻafefeteina i le mamafa o le a tupu i le itulagi o Beijing-Tianjin-Hebei ma ona nofoaga lata ane.E tusa ai ma taʻiala a le atunuʻu ma le itumalo, o le Beijing-Tianjin-Hebei itulagi ma ona nofoaga lata ane e manaʻomia e faʻalauiloa ai le puipuia ma le pulea faʻatasi.

I le vaitaimi lava lea e tasi, Hebei, Henan, Shandong, Shanxi, Hubei, Sichuan ma isi nofoaga na tuuina atu ai le mamafa o le filogia o lapataiga o le tau, faʻalauiloa faʻalavelave faʻafuaseʻi i le mamafa o le tau filogia, ma manaʻomia pisinisi autu tau pisinisi e faʻaitiitia ai le faʻaitiitia o le faʻaitiitia.E tusa ai ma faʻamaumauga e leʻi atoatoa, 26 nofoaga ua tuʻuina atu mo faʻalavelave faʻafuaseʻi lapataiga vave o le mamafa o le tau filogia.

O le sini o le faʻaumatiaina o le tele o le filogia i le sili atu ma le 70 pasene o taulaga i le itumalo ma luga atu i le 2025, ma faʻaitiitia i le sili atu i le 30 pasene le aofaʻi o aso ma le mamafa o le filogia e mafua mai i tagata i le itulagi o Beijing-Tianjin-Hebei ma ona. nofoaga lata ane, o le Fenhe ma Weihe Plain, sasaʻe sasaʻe o Saina ma le pito i matu o Mauga Tianshan.

I le taimi nei, o le tagata talafeagai o loʻo nafa ma le Matagaluega o le Atmospheric Environment o le Matagaluega o Ecology ma Environment na taʻua e faapea afai e le o faʻatinoina faiga faʻaleagaina faʻafuaseʻi faʻaitiitia faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le a faʻasalaina pisinisi talafeagai e tusa ai ma le tulafono, ma o le fa'ailoga fa'atinoga o lo'o fa'aititia e tusa ai ma tulafono fa'atonutonu.I le taimi lava e tasi, faiga faʻavae ma faiga e faʻaitiitia ai le avega i luga o le puleaina o pisinisi ma avetaʻavale ma ave taʻavale afi ma masini feaveaʻi e le o auala.Fai se galuega lelei o le fa'apalapala o itulagi ma galuega fa'aletausaga, ma va'ava'ai lelei ma iloilo.Su'esu'e ma fau se puna feavea'i i luga ole laiga auala vave e su'esu'e ai ma faiga e pulea lelei, fa'aleleia le tulaga fa'ata'atia ma fa'amatalaga o mea faigaluega e fa'amalosia tulafono, ma fa'aleleia le lelei o le fa'amalosia tulafono.

I tausaga talu ai nei, e ala i le faʻatulagaina o le faʻatinoga o le "Air Pollution Control Action Plan" ma le "Three-Year Action Plan for the Blue Sky Defense War", ua matua faʻaleleia atili le tulaga o le siosiomaga o loʻu atunuu, ma le lagi lanumoana o tagata fiafia ma lagona o le tupe maua ua matua faaleleia.Ae ui i lea, o faʻafitauli o le faʻaleagaina o le ea i nofoaga autu ma nofoaga autu o loʻo iloga pea.O loʻo maualuga pea le faʻaogaina o mea laiti (PM2.5) i Beijing, Tianjin, Hebei ma nofoaga lata ane.I le tautoulu ma le taumalulu, o le mamafa o le filogia o le tau o loʻo maualuga pea ma masani, ma o le puipuiga ma le puleaina o le faʻaleagaina o le ea e mamao.E tatau i pisinisi tau vailaʻau ona iloa atoatoa le taua ma le faanatinati o le puipuia ma le pulea o le filogia o le ea, ia matua usitaʻia faiga faʻaitiitia faʻaitiitia o faʻamaʻi mo le mamafa o le tau, ma faia a latou lava taumafaiga e manumalo i le taua o le puipuiga o le lagi lanumoana.

I le mae'a ai o le pa'u fa'afuase'i o tau o suau'u fa'ava-o-malo i le Aso Faraile na te'a nei, ina ua mae'a ona aumaia le maketi i totonu, o le maketi o aso nei o se mea mata'utia lanu meamata!E fa'apea o le a toe pa'u le nofoaga ..

 

O le mea moni, i le masina ua tuanaʻi, na aʻafia i le paʻu o le suauʻu faʻava-o-malo, o le suauu mama a Shanghai i totonu o maketi i totonu na pa'ū faʻaauau, pa'ū sili atu i le 16% i le na o le sefulu aso, ua pa'ū i lalo ole 600 yuan / paelo.

I le avea ai o se oloa taua, o le suauu mama o loʻo i ai se taʻiala taua mo le vaega o vailaʻau, ma o le maketi suauʻu faʻatauvaʻa ua toe paʻu pea lava pea le maketi palasitika e "timu".Aemaise lava PP PE PVC.

PP palasitika

E pei ona mafai ona vaʻaia i suiga o tau i le maketi i Saute Saina i le masina talu ai, o le tau o le PP ua faʻaitiitia faʻaauau i le masina talu ai, mai le tau maketi autu o le RMB 8,637 / ton i le amataga o le masina i le RMB o loʻo iai nei. 8,295 /ton, i lalo e sili atu i le RMB 340/ton.

E seasea lava lea mo le maketi PP lea e masani lava ona mautu.Ua sili atu le pa'u o le tau o isi ituaiga.Ave le Ningxia Baofeng K8003 e fai ma faʻataʻitaʻiga, ua paʻu i le sili atu i le RMB 500/ton talu mai le amataga o lenei masina.Yanshan Petrochemical 4220 mai le amataga o le masina i lalo ifo o le RMB 750/ton.

PE palasitika

Ave le LDPE/ Iran Solid Petrochemical /2420H e fai ma fa'ata'ita'iga.I le na o le tasi le masina, o le faʻailoga na paʻu mai le RMB 10,350 / tone i le RMB 9,300 / ton, ma le faʻaititia o le masina i le RMB 1050 / tone.

PVC palasitika

O lo'o taoto i totonu o le "iunite tigaina" ...

O le pa'u o le suau'u mama e le taumate e mafai ona maua ai avanoa e manava ai le maketi o mea mata.Ae ui i lea, a mafaufau i le tulaga o loʻo i ai nei o le manaʻomia o maketi i lalo ma le fuga o faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu, o le tau e muta i se taimi puʻupuʻu e itiiti se lagolago mo le maketi palasitika.O se mea masani mo le maketi e siitia pe paʻu.E fautuaina e faʻamalieina pule ma aua le faʻamoemoe tele e uiga i le 2022, ma faia sauniuniga talafeagai mo le totini aʻo leʻi oʻo i le tausaga.

 

 


Taimi meli: Nov-30-2022