itulau_fanua

tala fou

Ua fa'aitiitia le fefa'ataua'iga i fafo, ua pa'u'u mea mata, ua fa'aleleia le taua o fefa'ataua'iga a le lalolagi, ma ua tatala "poloaiga" a Saina ma le Iunaite Setete?

Talu ai nei, mai le suauu mama, lumanaʻi i mea mataʻutia, e oʻo lava i le lagi-maualuga uta, lea ua valea mo le toeitiiti atoa le tolu tausaga, na taʻu atu foi i le aufaioloa ua matou tapuai.O loʻo i ai tala faʻasalalau ua amata ona ulufale le lalolagi i le tau o tau.O le a lelei le maketi vailaʻau i lenei tausaga?

Fa'aitiitia i le 30%! La'u uta i lalo ole tulaga ole fa'ama'i!

O le Shanghai Container Freight Rate Index (SCFI) na pa'ū tele.O faʻamaumauga na faʻaalia ai o le faʻamatalaga lata mai na paʻu i lalo 11.73 points i le 995.16, na paʻu aloaʻia i lalo ole 1,000 faʻailoga ma toe foʻi i le tulaga aʻo leʻi faʻamaʻi le COVID-19 i le 2019. tau tau, ma le laina i sasae o Amerika o loʻo tauivi foi i le tau o le tau, ma le paʻu i le va o le 1% ma le 13%!

Mai le faigata o le mauaina o se atigipusa i le 2021 i le tele o pusa avanoa, o le felauaiga o le tele o taulaga i totonu ma fafo ua faasolosolo malie ona paʻu, feagai ma le mamafa o le "faʻaputuina o pusa gaogao".

Tulaga o taulaga ta'itasi:

O taulaga o Saina i Saute e pei o Nansha Port, Shenzhen Yantian Port ma Shenzhen Shekou Port o loʻo feagai uma ma le mamafa o le faʻapipiʻiina o pusa gaogao.Faatasi ai ma i latou, o le Yantian Port o loʻo i ai 6-7 laulau o faʻapipiʻi pusa gaogao, lea o le a talepeina le tele o pusa gaogao o loʻo faʻaputuina i totonu o le taulaga i le 29 tausaga.

Shanghai Port, Ningbo Zhoushan Port o loʻo iai foʻi i le tulaga o le faʻaputuina o pusa gaogao maualuga.

O uafu o Los Angeles, Niu Ioka ma Houston e maualuga uma tulaga o atigipusa gaogao, ma o nofoaga o Niu Ioka ma Houston o loʻo faʻateleina le nofoaga e tuʻu ai pusa avanoa.

O le 2022 felauaiga i le sami e puupuu i le 7 miliona TEU containers, ae o le manaoga ua faʻaitiitia talu mai Oketopa 2022, ma ua paʻu le pusa ea.I le taimi nei, e tusa ma le 6 miliona TEUs o loʻo i ai ni koneteina sili atu.Talu ai e leai se faʻatonuga, o le tele o loli ua tu i totonu o le uafu i totonu o le atunuʻu, ma o loʻo faʻapea foʻi kamupani faʻatau oloa i luga ma lalo o loʻo faʻaitiitia le faʻatinoga i le 20% tausaga-i-tausaga!Ia Ianuari 2023, na faʻaititia e le kamupani aoina le 27% gafatia o le laina Asia-Europa.Faatasi ai ma le aofaʻi o le 690 o malaga faʻatulagaina o auala autu tau fefaʻatauaʻiga o auala autu o fefaʻatauaʻiga i luga o le Vasa Pasefika, le Vasa Atalani ma Asia, ma le Sami Metitirani, i le vaiaso lona 7 (Fepuari 13 (Fepuari 13 Mai le 19), 82 malaga sa i ai. faalēaogāina mai le 5 vaiaso (Mati 13 i le 19), ma o le fa'aleaogaina fua faatatau e 12%.

E le gata i lea, e tusa ai ma faʻamaumauga mai le General Administration of Customs: Ia Novema 2022, o loʻu atunuʻu e auina atu i fafo i le Iunaite Setete na paʻu i le 25.4%.I tua atu o lenei pa'u malosi o le gaosiga o poloaiga mai le Iunaite Setete ua pa'ū i le 40%!US orders return ma isi atunuu 'order transfer, sili atu le gafatia o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina.

Pa'u 150,000 yuan! Mana'omia le malulu, mea mata uma fa'ase'e!

▶ Lithium carbonate:

Lithium carbonate maketi i le tausaga talu ai i le auala maualuga, ma e oo lava i le tau na siitia i le 600,000 yuan/ton.O lea ua amata foi ona "alu i lalo".Talu mai Tesema talu ai, ua amata ona pa'ū le tau o le lithium carbonate.o lea ua pa'ū mamao mai le 582000 yuan/ton i le 429700 yuan/ton latalata, i lalo e sili atu i le 152000 yuan, i lalo 26%.

Lithium carbonate tau fefiloi faleaiga 2022-11-22-2023-02-20

Vasega: Vasega Alamanuia

Fai mai nisi o tagata fai totonu ina ua mavae le toe foi mai o le au faatau i lalo ifo o totini e le maualuga, o le faasologa o le aofaʻi e leʻi faʻaleleia, ma mafua ai ona faʻauluina le aufaipisinisi ina ia faʻauʻu i tua tupe e mafai ona faʻaitiitia ai le tau o oloa, o le maketi lithium carbonate ua toe paʻu pea lava pea, o le O tagata fa'atau i lalo o lo'o i ai nei e tele lava ina fa'atau oloa.

▶ PC:

PC tau fefiloi faleaiga 2022-11-22-2023-02-20

Tulaga maualuga, 99.9% anotusi

Talu mai le Tausamiga o le Tautotogo, o loʻo faʻatupulaʻia le fausiaina ma le gaosiga o le PC i totonu o le atunuʻu, ae talu mai Fepuari, ua paʻu le maketi PC, o le vaiaso talu ai na faʻaititia ai foi le tau o le fale gaosi oloa o PC i totonu o le atunuʻu, mai le 300 i le 400 yuan, o le manaʻoga i lalo e mafai. aua le tausisia, o le siosiomaga maketi e pogisa o le mafuaaga autu

▶N-Butanol:

N-butanol Shandong tau gaosiga 2022-11-22-2023-02-20 oloa sili ona lelei

N-butanol maketi pa'u na amata ona aliali mai talu mai le faaiuga o Ianuari, o lona tau talu mai le faaiuga o Tesema ua pa'u i lalo 1000 yuan / tone, o le mafuaaga autu o le le lava o manaoga i lalo, gaosi oloa maualuga oloa, faʻatauga faʻatau i lalo o le faʻalauiloaina o tau.Ae ui i lea, o Guanghua Jun e talitonu o le n-butanol o loʻo faʻaauau pea ona maua mai le tele o tupe mama, o loʻo faʻaogaina e tagata faʻaoga i lalo e fai mo poloaiga i luga o se fefaʻatauaʻiga, pe afai e sili atu le fefaʻatauaʻiga, o le tau o loʻo faʻamoemoeina e foliga mai o se faʻasaʻoga.

De-fa'aleaga o filifili sapalai

O fefa'ataua'iga i fafo o lo'o feagai ma lu'itau

O lo'o pagatia fo'i le pisinisi 'ie i lalo.O oloa fa'atau atu a Saina ma la'ei na fa'atupula'ia i le 2.6% i tala tala i le 2022, ae na mafua ona o le maualuga o le fa'atupulaia i le afa muamua o le tausaga, ma le tele o fa'atonuga na maua i luma o le 2022 Spring Festival.Ona pa'u lea o oloa auina atu i fafo i le afa lona lua o le tausaga ona o le leai o ni oka, ma i le kuata lona fa aemaise lava na faamauina ai le pa'u o numera lua mo masina uma e tolu.

O le ulufale atu i le 2023, o le tulaga ua afa.O le a le mea e fiafia e fetuutuunai le faiga o le puipuia o faʻamaʻi, le faʻasaʻolotoina o maketi i totonu o le atunuʻu, le lagolago a le malo faʻapitonuʻu, ma kamupani ie ma lavalava e tele avanoa.O le mea e popole ai o le siosiomaga faavaomalo e faigata ma o le manaoga mo le taumafa mai fafo o loʻo faʻavaivaia.O lo'o fa'amoemoe o le a le toe fa'aleleia le fa'atonuga o fefa'ataua'iga i fafo.

Ole manaoga ole maketi faavaomalo ile 2023 na faʻaauau pea ona faʻavaivaia ma sa i ai se aafiaga le lelei i oloa auina atu i fafo a loʻu atunuu.E tusa ai ma le tala a le International Monetary Fund (IMF), o le tuputupu aʻe o le US GDP (GDP i Saina) i le 2023 o le a naʻo le 1.4% (2.0% i le 2022), ma le GDP o le tuputupu aʻe o le sone euro o le a naʻo le 0.7% (3.5%i le 2022.5%i le 2022), Ma o nei itulagi e lua o maketi sili ona tele e auina atu i fafo mo a tatou oloa ie ma lavalava.

Fai mai Fan Lei, o le au suʻesuʻe sili o le National Federation of Macro, o le faʻatupulaia o le le mautonu o le siosiomaga i fafo o loʻo faʻateleina, ma o loʻo faʻalauiloaina pea e le Iunaite Setete le sapalai laina i Sinicization.O se lu’itau fo’i lea o lo’o feagai ma oloa auina atu i fafo i lenei tausaga.Ia Novema 2022, o oloa faaulufale mai a Amerika o lavalava Saina na pa'ū toetoe o le afa tausaga i le tausaga, o se faʻaititia o le 47%, ma le aofaʻi o oloa faʻaulufale mai na pa'ū i le 38% tausaga i lea tausaga.Mai Ianuari ia Novema 2022, na maua ai e Saina le maketi o oloa faaulufale mai a Amerika mai le 24.1% i le tausaga talu ai i le 22%.

Na tuuina mai e le Guosheng Securities se lipoti o suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai o loʻo i ai i le taimi nei le faʻamaumauga a le aufaipisinisi a Europa ma Amerika i le tulaga maualuga, ma o le pao a le tagata e ona le igoa e le mautonu.E tusa ai ma faʻamaumauga mai le US Department of Commerce's Census Bureau, US faʻatau oloa faʻatau oloa ma oloa faʻatau oloa na faʻaauau pea ona siitia i le kuata lona tolu o le 2021. Ia Setema 2022, o le oloa faʻatau oloa / faleoloa faʻatau oloa na siitia i le 68.3% / 24.1% tausaga i le tausaga. , lea na matua sili atu i le vaitaimi lava e tasi aʻo lumanaʻi le faʻamaʻi.

Fa'aleleia o Taua a le Lalolagi

Saina ma le Iunaite Setete ua tatala "poloaiga pu'e"?

Ua fa'aitiitia le gafatia ma ua matua pa'u'u tau, ma o nisi kamupani i totonu o le atunu'u ua uma ona amata aso malolo mo le toeititi afa tausaga.E mafai ona vaʻaia o le tulaga o le le lelei o le manaʻoga ma le vaivai o maketi e iloagofie.O le faʻapipiʻiina o taua, le lava o punaoa, ma le faʻaleleia o fefaʻatauaiga i le lalolagi, o loʻo faoa e atunuu le maketi ina ua maeʻa le faʻamaʻi e faʻaleleia ai le tamaoaiga o le atunuʻu.

Faatasi ai ma i latou, ua faateleina foi e le Iunaite Setete tupe teufaafaigaluega i Europa ao faatelevaveina le toe fausia o fale gaosi oloa a le atunuu.E tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai, o le tupe faʻafaigaluega a Amerika i le Iunaite Setete i le afa muamua o le 2022 o le US $ 73.974 piliona, ae o le tupe teufaafaigaluega a loʻu atunuu i le Iunaite Setete na o le 148 miliona tala.O nei faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai o le Iunaite Setete o loʻo manaʻo e fausia se Europa ma Amerika sapalai filifili, lea e faʻaalia ai foi o loʻo suia le sapalai o le lalolagi, ma e ono tulaʻi mai le fefaʻatauaʻiga a Sino-US i se feeseeseaiga "grabbing order".

I le lumanaʻi, o loʻo i ai pea le tele o fesuiaiga i le gaosiga o vailaʻau.Fai mai nisi o tagata o le alamanuia o manaoga i fafo ua aafia ai le sapalai i totonu.O le olaola o pisinisi i totonu o le atunuʻu o le a feagai ma le suʻega tuga muamua o le ola ina ua maeʻa le faʻamaʻi.


Taimi meli: Mati-01-2023