itulau_fanua

tala fou

Hydrogen peroxide: Na pa'ū le tau ina ua si'itia

I le amataga o Me, e afaina i faʻalavelave faʻafuaseʻi, o lehydrogen peroxideua tulai mai le maketi.E oʻo mai ia Me 8, o le tau averesi o le 27.5% o le 27.5% hydrogen peroxide na oʻo i le 988 yuan (tone tau, tutusa i lalo), o se maualuga fou o le tausaga, o se faʻaopoopoga o le 27.48% mai le aso faigaluega mulimuli aʻo leʻi oʻo i le "Me. 1st”.Ae ui i lea, ona o le mama o le faatinoga o le itu manaomia, hydrogen peroxide tau pa'ū ina ua uma ona paʻi.E oʻo mai ia Me 22, o le tau i totonu o le atunuʻu o le 27.5% hydrogen peroxide o le 966.67 yuan.

Manaomia le vaivai faifaipea
O tapula'a mana'omia o le mafua'aga lea o le pa'u o le tau o le hydrogen peroxyide.I le amataga o Me, o maketi autu pito i lalo e pei o le 酰 5 5, faiga pepa, ma isi mainstays sa uninstalled.E le'i maualuga le aofa'i o galuega fa'atino a le alamanuia.O isi manaoga i lalo o loʻo faʻaauau pea ona vaivai, ma maualuga le tau i tau maualuga o mea mata.

"O le toe foʻi mai o" Aso o Me ", o le faʻaogaina o le alamanuia o le hebamide na pa'ū i se tulaga maualalo fou i le gasologa o le tausaga, ma o le fausiaina o loʻo fesuisuiai i le 61% i le 65%, o se faʻaititia o le 7 i le 8 pasene mai le taimi o le tausamiga.I le taimi lava e tasi I le aso, o le tau faʻamatalaga o le nipylinamide vai i Sasaʻe Saina o le 12,400 i le 12,500 yuan, i lalo ole 300 yuan mai le aso faigaluega muamua ina ua maeʻa le tausamiga.“O le tala lea a Zhuochuang Information Analyst Tang Shasha.

“Fa'aauauina le vaivai o le fa'agaoioiga i isi fa'alapotopotoga i lalo.I le aso 15 o Me, o le tau masani o le maketi pepa pepa pepa paʻepaʻe 250-400g i totonu o le atunuʻu e 4,598 yuan, lea e tutusa ma le aso faigaluega talu ai.O le a amata ona fa'atau atu pepa.O lo'o fa'amoemoe o le lisi o pepa fou, o le a fa'atupula'ia le ta'aloga o le maketi pepa pepa pa'epa'e, ma e ono fesuisuia'i le tau."O le tala lea a Longzhong Information Analyst Xue Dongmei.

I le amataga o Me, Fujian Yongrong Technology Co., Ltd., Fujian Liansheng Paper Co., Ltd. ma isi fa'alautelega fou o lo'o fa'atupula'ia le gaosiga o gaosiga na fa'alauiloa i le maketi.Peita'i, talu ai ona o le malosi fou na fa'aaogaina e le tagata lava ia po'o i le amataga o le gaosiga, o le fanua fai pepa na fa'atapula'a i le mana'omia o le hydrogen peroxide.

E leai se mea susulu i lalo o vaega malosi fou o le hydrogen oxygen oxygen, iron phosphate ma lithium carbonate.I le aso 15 o Me, na talanoaina ai e le vaega autu o le maketi epoxy propane le fale gaosi oloa auina atu masani o le 9,550 i le 9700 yuan, ma o le tau na siitia i lalo;o le tau o uʻamea phosphate leai vai phosphate i luga o le maketi sa le lelei, ma o le tau masani o 13,000 yuan;o le tau talu ai nei o le lithium carbonate sa tumau le tumau.O le mafaufau atoa o lo'o fa'atumauina pea le mata'ituina.

Sapalai tele sapalai atoa
O le ulufale atu ia Me, o le bi-oxygen enterprise operating rate na faateia i le pito i lalo ina ua maeʻa le faʻalauteleina o le faʻaogaina.E ui lava o Shandong i le taimi nei e lata i le 2 miliona tone / tausaga taʻitasi eletise eletise eletise o loʻo toe faʻaleleia pea, o le tuʻuina atu o oloa i Henan, Anhui, ma Jiangsu ua vave faʻaopoopoina, ma o loʻo tumau pea le tele o le maketi o loʻo iai nei.

"E oʻo mai i le ogatotonu o Me, o le faʻaogaina o le hydrogen peroxide i totonu o le atunuʻu e 65.01%, o se faʻaititia o le 7.68 pasene mai ia Aperila 30. E ui lava na tumau le maualalo o le faʻaogaina o pisinisi, o nisi masini lagolago (e pei o pisinisi oxide) faʻatau atu mo sina taimi. hydrogen peroxide ma sapalai maketi.O lo'o tele pea le aofa'i, ma o lo'o tumau pea le fa'asoa.“O le tala lea a Tang Shasha.

"I le ogatotonu o le faaiuga o Me, o le tausiga o faʻamoemoega o nisi o masini hydrogen peroxide na maeʻa, ma faʻateleina le faʻamoemoe o le sapalai o maketi."Fai mai Xue Dongmei.

“I le ogatotonu o le faaiuga o Me, e faaopoopo atu i masini o loo i luga, o lehydrogen peroxidemasini a isi kamupani fa'aleleia ua toe amata pe fa'apalapala, e aofia ai le gaosiga gafatia o le 1.04 miliona tone / tausaga;afai o isi fuafuaga e amata ona taofi, o le sapalai o le hydrogen peroxide i le faaiuga o Me e tatau ona i ai i le faaiuga o Me.O se tuputupu ae taua, "o le tala lea a Tang Shasha.

O fefaʻatauaʻiga maketi e mama
Ona o le leaga o le maketi i lalo o le hydrogen peroxide, o le mamafa o le hydrogen peroxide lagolago mo mea mata;i le taimi lava e tasi, ona o le tuʻuina atu o le hydrogen peroxide i taimi pupuu e faʻateleina ai faʻamoemoega, o loʻo faʻatumauina pea e le maketi se uiga faʻapitoa i lona atoaga, ma o le tau maketi pe a maeʻa le tulaʻi mai o loʻo faʻasolosolo vaivai.

"I le aso 15 o Me, na faʻaititia ai le tau o maketi hydrogen peroxide i le tele o nofoaga i Saina.O le tau averesi o le 27.5% hydrogen peroxide i le atunuu atoa o le 949 yuan, o se faʻaititia o le 3% mai le 12th.Ole tau ole meta-decline o le 7.89%.O le tau o le 27.5% hydrogen peroxide i le itu i Saute Sisifo na faʻamautu i le 950 yuan.“O le tala lea a Xue Dongmei.

"O le ulufale atu i le ogatotonu o Me, faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le faʻasalalauga o le sapalai i matu-i saute, o faʻapogai o le hydrogen peroxide i le maketi i matu ua faʻamalieina i se tulaga tele.O tau o le hydrogen peroxide i le maketi i saute na pa'ū muamua, o punaoa maualalo-tau na malosi i matu, na afaina ai le maketi i matu, ma o le taulaiga o fefaʻatauaiga na paʻu.Fai mai Tang Shasha.

I le taimi nei, o le tulaga o le fausiaina o masini hydrogen peroxide i Anhui o loʻo i ai i se tulaga maualuga, malamalama faʻapipiʻi, ma fefaʻatauaiga fetuutuunai;o le tau o le hydrogen peroxide i Jiangsu e maualalo, ma o le tau maualuga o le hydrogen peroxide i Zhejiang e faigata ona faʻatau atu i le ogatotonu ma le pito i lalo.O le totonugalemu o le kalave o oloa mafiafia okesene hydrogen e mautu ma agai i lalo, ma o le suʻesuʻega o loʻo i lalo o le mamafa;o le tau o le hydrogen peroxide oka i vaituloto e lua e maualalo, o le lipoti fou e tasi ua vaivai, ma ua amata le masini faʻapitoa;O le i ai o le hydrogen peroxide sapalai i le itu i sautesisifo ua faʻateleina faʻamoemoega, ma o le ogatotonu o le kalave e tumau le tumau.

"I le taimi nei, o fefaʻatauaiga a le maketi o le hydrogen peroxide ua faʻalauteleina ai le malamalama.O le ogatotonu ma le pito i lalo e masani lava o fa'atonuga mea'ai.O le taulaiga o le tau o le tele o nofoaga ua paʻu.O loʻo faʻamoemoeina o le tau o le hydrogen peroxide i se taimi puʻupuʻu e mautu ma faʻavaivaia."Fai mai Xue Dongmei.


Taimi meli: Iuni-01-2023