itulau_fanua

tala fou

MIBK maketi maualuga e faʻafeiloaʻi le Tausaga Fou

Talu mai Tesema 2022, o loʻo faʻaauau pea ona siitia le maketi MIBK.E oo atu i le faaiuga o Tesema 2022, o le tau o le MIBK o le 13,600 yuan (tone tau, tutusa i lalo), o se siitaga o le 2,500 yuan mai le amataga o Novema, ma o le avanoa o tupe mama na siitia i le toetoe lava 3,900 yuan.E tusa ai ma le va'aiga o maketi, fai mai le aufaipisinisi o lo'o i ai pea le sapalai o sapalai, ma o le mana'oga o lo'o i ai se aoga.O le maualuga o le MIBK e faʻafeiloaʻi le Tausaga Fou ua avea ma faʻaiʻuga.

O loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosi le sapalai

O Zhang Qian, o se tagata suʻesuʻe o Longzhong Information, na faʻailoa mai o le maketi MIBK i le 2022 e mafai ona faʻamatalaina o se galu o mimilo ma feliuliuaʻi.O le tau atoa e matua faʻaititia pe a faʻatusatusa i le 2021. O le taimi maualalo o le faʻagaioiga e umi, ma o le siosiomaga faʻafaigaluegaina maketi e vaivai.

I le 2022, na tatalaina le maketi MIBK mo le afa tausaga talu ona oʻo i le 139,000 yuan ia Mati, ma pa'ū i le 9,450 yuan i le amataga o Setema.A maeʻa lena, aʻafia i mea taua e pei o le tau o le gaosiga ma le faʻamalosia vave o le sapalai, o le tau o le MIBK na paʻu i lalo, ma o le maketi ua faʻamalosi malosi.E oʻo atu i le faaiuga o Tesema 2022, o le tau o le MIBK o le 13,600 yuan o loʻo tumau pea le 10,000 yuan nai lo le maualuga i le 2021.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i le 2022, o le tau o le maketi MIBK o loʻo i se tulaga maualalo i le 5 tausaga talu ai.O le tau fa'aletausaga fa'aletausaga e tusa ma le 119,000 yuan, o le tausaga-i-tausaga fa'aitiitia o le 42%, ma le tau maualalo ma le maualuga maualuga o le tausaga na o'o i le 47%.

O loʻo malamalama i le kuata lona fa o le 2022, o le MIBK o loʻo faʻatulagaina le tausiga o pisinisi, Jilin Petrochemical, Ningbo Zhenyang ma Dong Yimei sa paka.

I le taimi nei, o loʻo tumau pea le faʻaogaina o le MIBK, o loʻo tumau pea le faʻaogaina o pisinisi i le 73%, e le lava le faʻaogaina o punaoa, o le i ai o le tagata o loʻo i ai i se tulaga maualuga, ma o loʻo i ai pea le faʻamoemoe i luga ole laiga., Fa'atupuina o maketi fa'agaioiga po'o tapula'a.

Mai le vaaiga a le maketi, i le faaiuga o le 2022, o le 15,000 tone / tausaga MIBK masini i Zhejiang Zhenyang toe amata, ae o loʻo tumau pea le sapalai o nofoaga.I le taimi lava e tasi, Zhenjiang Li Changrong MIBK masini lipotia tala paka.Afai e moni le tala, e ono tulaʻi mai pea le MIBK;afai e leʻi suia le gafatia o le masini, e faʻamoemoeina o loʻo mautu le maketi MIBK.

Fa'alautele avanoa avanoa

Ile faʻatatau i le faʻatinoina o maketi o loʻo i ai nei, ona o le paʻu o le tau o mea mataʻutia, o le tau e sili atu ona vaivai, ma ua faʻaleleia atili le manuia o kamupani MIBK.

Talu mai Oketopa 2022, o le tau o le acetone i Sasaʻe Saina e maualuga tele i le tausaga.Faatasi ai ma i latou, o le tau o East Novema 24 na siitia i le 6,200 yuan i le aso 24 o Novema, o le tau sili ona maualuga i le kuata lona fa, ma le maualuga maualuga o le tausaga o le 6,400 yuan i le amataga o Mati.Na faailoa mai e Kim Lianchuang le au suʻesuʻe Bian Huihui o se tasi o mea taua na mafua ai lenei siʻitia o le sapalai lelei.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tausiga o masini phenolone a Changshu Changchun Chemical ma Ningbo Tahua ua mafua ai le faʻaitiitia o le gaosiga o le phenolone i totonu o le atunuʻu.E le gata i lea, o le manaʻoga mo le pito i lalo o le acetone o loʻo faʻamafanafanaina, ma o le siʻitia o le siʻitia o le pailate o le littone ua faʻavavevave, ma mafua ai le faʻaitiitia o le faʻamaualuga o le taulaga.

Ae ui i lea, i le faaiuga o le 2022, na faʻamalolo ai le vevesi o le acetone.O faʻamatalaga tau maketi na fai mai o le tau o maketi acetone i Sasaʻe Saina ua pa'ū i le 550 yuan pe a faʻatusatusa i le maualuga o Novema.O upusii zeragone i mea mataʻutia ua faʻamaluluina, lea na faʻateleina ai le tupe maua a le MIBK, faʻatupuina le 1900 yuan i le amataga o Novema 2022, ma le faʻaopoopoga o le lata i le 3,000 yuan mai le avanoa avanoa i le amataga o Setema.

Mai le vaʻaiga o le maketi maketi, aʻo faʻaogaina masini acetone fou e lua i le faʻaiʻuga o Tesema 2022, o le a faʻatupulaʻia lagona matamata maketi.O loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaauau pea ona vaivai le maketi o le acetone, ma o le a faʻalauteleina le avanoa tau tupe a le MIBK.

O lo'o lelei pea le mana'oga

E ui lava o le aotelega o le fetuunaiga o le MIBK i lalo o le maketi fesoasoani paʻu atoa o loʻo i ai i se tulaga vaivai fetuutuunai, ona o le tamaoaiga o le gaosiga o tupe mama, o le fua faatatau o galuega o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina faʻamoemoega, ma le avanoa o se siʻitaga laʻititi i le faʻatauina o meafaitino. MIBK e mafai ona faateleina.

Fai mai Wang Chunming, pule sili o Shandong Ruiyang Chemical Co., Ltd., ona o le tau maualalo o le aniline, o le tau o le sooupu 4020 i le 2022 na faʻaalia ai foi le paʻu i le tau atoa, ae o le tau o le tau o le oloa. o lo'o maualuga pea le fa'asolopito.

A fua i le tulaga o maketi i tausaga talu ai nei, o le aofaʻi o tupe mama a le anti-agent 4020 ua paʻu.Ole avanoa ole tupe maua e tusa ma le 105,000 yuan.

O le tulaga mauoa o tupe mama ua faaleleia atili ai le naunautaiga o le pisinisi.I le taimi nei, o le gaosiga o le gaosiga o pisinisi autu a le sui autu ua toe faʻaleleia, ma o le amataga o le fausiaina ua faʻaleleia teisi, lea e lelei mo le maketi maketi o le maketi MIBK.

I le taimi lava e tasi, o le auina atu i fafo o le sooupu anti-agent e malosi.Fai mai Wang Chunming, i le avea ai ma kamupani sili ona tele i le lalolagi e tetee atu i le gaosiga ma le kamupani, o le tele o oloa auina atu i fafo o Saina anti-agent e sili atu i le 50% o le aofaʻi o oloa gaosi i totonu o le atunuu.I le 2021, o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo o Saina anti-agent e 271,400 tone, o le maualuga lea i le talafaasolopito.Na mafua ona o le tala'aga o le vaitau o le faʻamaʻi, o le saoasaoa o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, aemaise lava le faʻatupulaia o manaoga i fafo, ma faʻateleina le faʻatupulaia o oloa faʻatau atu i fafo.

E le gata i lea, o le manaoga mo kamupani paʻu i lalo o loʻo faʻasolosolo malie foi.I le taimi nei, ua fuafua le masini e teu ai pa’u e faasolosolo ona toe amata galuega, ma i le taimi lava e tasi, ua toe foi mai le aufaigaluega e galulue taitasi e lagolago le amataga o le kamupani.Ole fua ole fa'agaioiga o pisinisi pa'u o lo'o i ai nei e tusa ma le 63%, ma o nisi kamupani e latalata ile gaosiga atoatoa, ma o le mana'oga mo kamupani pa'u ua fa'asolosolo malie.

E tusa ai ma le vaaiga maketi, tagata e pei o Wang Chunming talitonu e ui lava o le tau atoa o le antioxidant i lalo, ae o le antioxidant gaosiga o pisinisi manuia, o le fua faatatau o galuega o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina faʻamoemoega mo le faʻatauina o mea mataʻutia poʻo se siʻitaga laʻititi i le avanoa, lea na tui ai le malosi i totonu o le maketi. MIBK maketi.


Taimi meli: Ian-07-2023