itulau_fanua

tala fou

Ole tele ole leaga ole epoxy resin e aliali mai, pe fa'aauau pea ona pa'u?

I le taimi nei, o loʻo faʻagesegese le paʻu o le bisphenol A, o le epichlorohydrin e faʻamoemoe e fesuisuiai vaivai, o le tau o le lagolago e faʻamoemoeina e vaivai, ma o le tala lelei mo taimi pupuu i le maketi o le epoxy resin e faigata, o tagata faʻatau o loʻo i ai se uiga faʻafefe. le maketi i le lumanai.

Va'aiga lautele ole maketi epoxy resin ile atunu'u

 图片11

O le taulaiga o le maketi epoxy resin i lenei vaiaso ua paʻu.I le gasologa o le vaiaso, na faʻaauau pea le paʻu o mea mataʻutia bisphenol A, ma o le isi mea mata epoxyopropane na maualuga lona tulaga, ma o le tau o le lagolago sa averesi.I lenei vaiaso, o poloaiga fou o resini epoxy sa lei sologa lelei, ma o nisi fale gaosi epoxy resin sa fetuunai.O le aotelega o le fausiaina o le alamanuia na paʻu pe a faʻatusatusa i le vaiaso talu ai.O le tala lelei o le maketi epoxy resin e faigata ona maua, o le alamanuia e le o mautinoa i le maketi, o le gaosiga o atinaʻe ua faʻamaluluina, o le lisi fou e avanoa mo talanoaga, o le filifiliga pito i lalo e manaʻomia e toe faʻatumu, ma e faigata ona toe faʻatumu. faaleleia le kesi i luga o le malae.

E oʻo mai i le tapunia o lenei Aso Tofi, Saina Sasaʻe epoxy resin epoxy resin E-51 autu autu o le talanoaga o le RMB 15,200-15,900 / tone talia paelo tele na tuʻuina atu, faʻatasi ai ma le tau masani o vaiaso o le RMB 15,770 / tone, o le 3.43% tau mai le taimi muamua. vaiaso;E-12 felafolafoaiga autu autu o le RMB 14,000-14,300 / ton taliaina, faatasi ai ma le tau masani faalevaiaso o le RMB 14,400 / tone, o le 4.13% tau mai le tau masani i le vaiaso talu ai.

Epoxy resin maketi tau maketi i vaega taitasi

 图片12

Saina i Sasaʻe: O le maketi epoxy resin i Saina i Sasaʻe e filemu, o le tau o mea mataʻutia o se toso i luga o le mafaufau o le alamanuia, o le ofo e sili atu le aoga e talanoa ai, o le naunautaiga o le faʻatau i lalo e le maualuga, o le maketi fou nofofua. e toʻaitiiti le tuʻuina atu, o le faʻatalanoaga autu mo se taimi le tumau e faasino ile RMB 15,300-15,900 / tone VAT talia faʻafeiloaʻiga.

Saina i Saute: O le maketi epoxy resin a Saina i Saute o loʻo i ai se paʻu, ma o le tau o le lagolago e vaivai, o le ofo a le kamupani gaosi oloa e tele avanoa avanoa, o le faʻatali-ma-vaai i lalo o loʻo malosi, o le siosiomaga fefaʻatauaʻiga e vaivai, o le feutanaiga autu mo se taimi le tumau e faasino ile RMB 15,500-16,100/ton VAT taliaina tu'uina atu.

Epoxy resin alamanuia filifili maketi

 图片13

Sapalai ma mana'oga su'esu'ega maketi

 

Su'esu'ega Bisphenol A: O le vaiaso nei, o le fua faatatau o le fa'aogaina o le bisphenol A masini fa'apitonu'u e 68.43%, o se si'itaga e 2.9 pasene mai le vaiaso talu ai (11/25-12/01).O lenei vaiaso, Nanya Plastic na faʻagaioia le faʻaogaina ina ua maeʻa ona tuʻuina atu mea ia Tesema 5. Shanghai Petrochemical Mitsui na tausia ia Tesema 7. O le uta o isi masini e leʻi fesuisuiai tele.I lalo o le puipui, na fa'atupula'ia ai le fua faatatau o le fa'aogaina o le mafai gafatia e le bisphenol A (Fa'aaliga: fa'amaumauga a le Luxi Chemical Industry e aofia ai).

Epichlorohydrin su'esu'ega: Ole fua ole fa'aogaina ole alamanuia ole epoxy oxide ile atunu'u e 53.89%, fa'aitiitia ile 0.35%.I le vaiaso, o le Jiangsu Grand Factory 100,000 tons/year glycerin method device na toe amataina i le aso 8 o Tesema;Jiangsu Haixing 130,000 tone / tausaga masini acrylonitic sa le mautu;Shandong Sanyan 60,000 tone / tausaga acrylonin metotia Tesema 4 Toe amata toe amata, faʻagaioia uta maualalo;O le 30,000 tons/year propylene device a Dongying na toe amataina i le aso 28 o Novema, ae o lenei vaiaso na le mautu;Ningbo Zhenyang, Baling Petrochemical, Hebei Jiaao, ma Zhuotai sa tutu uma.E le gata i lea, o le 75,000 tone / tausaga o le glycerin method plan mo Binhua Group i le aso 9 o Tesema ua faamoemoe e toe amata ia Tesema 20;isi masini e fai si mautu.

Va'aiga maketi i le lumana'i

E vaivai le tau o le resini epoxy, e fa'atapula'a le tulitatao o mana'oga i lalo, e sili atu le fa'aeteete e fa'atali ma va'ai, e le lava le tu'uina atu o le tasi.O loʻo faʻamoemoeina o le maketi vaivai o le epoxy resin e maualuga le avanoa e teʻi ai i le vaiaso fou.Ole felafolafoaiga masani ole vai epoxy resin e faasino ile 14,300-15,000 yuan/ton mo le fa'amamāina o le vai, ma o le feutanaiga autu ole resin epoxy mautu e fa'atatau ile 13,900-14,300 yuan/ton mo le tu'uina atu o tinoitupe.E mana'omia pea ona tatou mataala i le tulaga o mea mata'utia i luga ma le tulitatao i lalo.


Taimi meli: Tes-15-2022