itulau_fanua

tala fou

Polysilicon: Manaoga e ave povi uumi Pentium

Ina ua maeʻa le maketi o povi umi i le 2021, na faʻaauau pea le faʻatupulaia seia oʻo i le 2022. Sa i ai i se tietiega tasi ma se tulaga maualuga maualuga mo le 11 masina.I le lata i le faaiuga o le 2022, o le tulaga o le maketi o le polysilicon na aliali mai i se suiga, ma iu ai ina muta i le 37.31% faʻaopoopoga.

Fa'aauau pea ona tula'i fa'atasi mo le 11 masina

Ole maketi ole polysilicon ile 2022 na siitia ile 67.61% ile 11 masina muamua.A toe tepa i tua i le maketi o le tausaga, e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu.I totonu o le valu masina muamua, sa i ai i se tulaga maualuga.Na tumau pea le maualuga ia Setema ia Novema, ma ia Tesema, na matuaʻi fetuunai.

O le laasaga muamua o le valu masina muamua o le 2022. O le maketi o le polysilicon o loʻo i ai le tele o le taʻavale unilateral, ma le vaitaimi o le 67.8%.I le amataga o le 2022, o le maketi polysilicon na faʻateleina i le auala atoa pe a uma le tau averesi o 176,000 yuan (tone tau, tutusa i lalo).E oo atu i le faaiuga o Aukuso, o le tau averesi ua paʻi atu i le 295,300 yuan, ma o tagata gaosi oloa taʻitoʻatasi na sii mai le sili atu i le 300,000 yuan.I le vaitau lea, sa malosi le fa'atinoga o le filifili pisinisi photovoltaic, ma sa fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le fa'agaioiga o le fa'aogaina o le silicon silicon industry i lalo o le silicon silicon autu, ma sa tele le tupe mama o le maketi fa'atau.I le taimi lava e tasi, ona o le maualuga o le tau o mea faʻapipiʻi mai fafo, o le gaosiga fou o le gaosiga o luga o le sapalai e le lelei e pei ona faʻamoemoeina.O tagata gaosi oloa ta'ito'atasi o lo'o tausia i se tausiga eseese, ma o le tu'uina atu o polycrystalline silicon e le fa'atagaina ona fa'aauau pea ona tula'i.

O le laasaga lona lua na amata mai ia Setema ia Novema 2022. I le vaitaimi, o le maketi polysilicon sa maualuga le tulaga mautu, ma o le tau averesi na tausia i le tusa ma le 295,000 yuan, ma o le taamilosaga na paʻu teisi i le 0.11%.Ia Setema, na malosi le gaosiga o le gaosiga o le polysilicon, faʻateleina le faʻaogaina o le faʻaogaina, ma toe faʻaauau galuega faʻaleleia o pisinisi, faʻateleina le sapalai, ma taofia le maketi.Ae ui i lea, o faʻavae o le polycrystalline silicon supply ma manaoga o loʻo tumau pea le paleni paleni, ma o loʻo malosi pea le tau, ma e tumau pea le maualuga.

O le vaega lona tolu o Tesema 2022. O le maketi polysilicon na vave ona toe maua mai le maualuga o le 295,000 yuan i le amataga o le masina, faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o le masina o le 18,08%.O lenei faʻaitiitiga maualalo e mafua ona o le maualuga o le faʻaogaina o le alamanuia polysilicon.O le au gaosi oloa tetele e amata le laina atoa.O loʻo faʻateleina pea le sapalai pe a faʻatusatusa ia Novema 2022, ma ua faʻagesegese le saoasaoa o le utaina o pisinisi.I tulaga o manaʻoga, o le pito i lalo o le taumalulu e faʻaalia ai le vaivai, o le tau o le silicon wafers e maualalo, ma o le maketi maketi ua faʻaitiitia foi i le taimi e tasi.E oʻo mai ia Tesema 30, 2022, o le tau o le maketi o le polysilicon na faʻasaʻo i le 241,700 yuan, i lalo 18.7% mai le tausaga maualuga e 297,300 yuan i le faaiuga o Setema.

Mana'omia le aveta'avale i le ala atoa

I le maketi faaletausaga o le polysilicon i le 2022, Guangfa Futures Analyst Ji Yuanfei e talitonu i le 2022, ona o le malosi o le manaoga mo mea faʻapipiʻi photovoltaic, o le maketi polysilicon e le lava le sapalai, lea na mafua ai le siʻitia o tau.

O Wang Yanqing, o se tagata suʻesuʻe i le CITIC Futures Futures Industrial Products, o loʻo i ai foi le manatu tutusa.Na ia fai mai o le maketi photovoltaic o le pito sili ona taua o le faʻaaogaina o le polysilicon.A'o ulufale atoatoa le pisinisi photovoltaic i le vaitau o le taugofie o Initaneti i le 2021, na toe tatalaina le taamilosaga manuia.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le National Energy Administration, i le 2021, o le numera o le faʻapipiʻiina o le photovoltaic fou o le 54.88GW, ma avea ma tausaga sili ona tele o le tausaga;i le 2022, na faʻaauau pea le manuia maualuga o le fale gaosi photovoltaic.O le aofa'i fa'apipi'i fa'aletausaga o le si'itaga i lea tausaga ma lea tausaga na o'o atu i le 105.83%i lea tausaga ma lea tausaga, ma fa'aalia ai le fa'atupuina tele o mana'oga fa'apitoa.

I lenei vaitau, na aʻafia i se afi e leʻi mafaufauina i totonu o se mea silicon i Xinjiang ma le "aai mamafa" Sichuan aafiaga o Sichuan i le gaosiga o mea faʻapipiʻi, o le vevesi o le maketi polysilicon na faʻateleina ma faʻateleina le siitia o tau.

O lo'o tula'i mai le tulaga fa'afefeteina o le gafatia o le gaosiga

Ae ui i lea, ia Tesema 2022, o le maketi polysilicon ua "suia sitaili", ma ua suia mai le saoasaoa o le alualu i luma o Gao Ge i le pa'ū, ma e oo lava i le alamanuia i le alamanuia ua fuafuaina e le gata o le "avalanche" o le maketi polysilicon.

"I le amataga o le 2022, o le gaosiga fou o le gaosiga o le polysilicon na faʻasalalau tasi ma le isi.I le taimi lava e tasi, i lalo o le maualuga o tupe maua, o le tele o tagata taaalo fou na ulufale atu i le taaloga ma faʻalauteleina tagata taʻalo tuai, ma faʻaauau pea le faʻatupulaia o le gaosiga o fale.Fai mai Wang Yanqing talu ai ona o le gaosiga fou o le gaosiga o loʻo faʻapitoa i le kuata lona fa, O le gaosiga ua faʻatupulaia tele, ma mafua ai le faʻaogaina o le maketi polysilicon.

Talu mai le 2021, o loʻo faʻauluina e manaʻoga o le masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma o le polysilicon i totonu o le fale o le polysilicon ua amata ona faʻavaveina le fausiaina.I le 2022, o mea taua e pei o le faʻaleleia o le tamaoaiga o le alamanuia, le malosi o le manaʻoga i lalo, ma le tamaoaiga o le gaosiga o tupe maua na tosina mai ai le tele o tupe faavae i le polysilicon alamanuia, ma le fausiaina o galuega fou na amata faʻasolosolo, ma faʻaauau le gaosiga gafatia. ia faateleina.

E tusa ai ma fuainumera mai Baichuan Yingfu, e oʻo mai ia Novema 2022, na oʻo atu i le 1.165 miliona tone le malosi o le polycrystalline silicon, o se faʻaopoopoga o le 60.53% i le amataga o le tausaga., GCL Shan 100,000 tone / tausaga Granules silicon ma Tongwei Inisiua Vaega II 50,000 tone / tausaga.

Ia Tesema 2022, o se numera tele o polysilicon fou gaosiga gafatia na faasolosolo malie ona ausia lona gaosiga.I le taimi lava e tasi, o le sapalai o oloa i Xinjiang na amata ona faʻasalalau.O le sapalai o maketi polysilicon na matua faateleina, ma o le tulaga o le utiuti o le sapalai ma le manaoga na vave faʻamalolo.

O le itu sapalai o le polycrystalline silicon na matua faateleina, ae na faaitiitia le manaoga i lalo.Talu mai le maeʻa o nisi o sauniuniga faʻatau i le faaiuga o Novema 2022, o le aofaʻi o faʻatauga ua amata ona faʻaititia tele.E le gata i lea, o le vaivai o le manaoga i le faaiuga o le tausaga na mafua ai foi ona suia le filifili o pisinisi photovoltaic i tulaga eseese o le teuina, ma o le tele o fasi silikoni na matua manino lava.O le tele o atina'e ta'uta'ua na fa'aputuina se aofa'iga tele o su'esu'ega wafers silicon.Faatasi ai ma le faʻaputuina o suʻesuʻega, o le faʻatauina o mea mata mo kamupani ata tifaga o loʻo faʻaauau pea ona paʻu, ma mafua ai le paʻu i le tau o le polysilicon.I le na o le tasi le masina, na pau ai le 53,300 yuan, lea na faʻalavelave mo le 11 masina.

I se aotelega, o le maketi o le polysilicon i le 2022 na faatumauina le 11 masina le umi o maketi povi.E ui lava ia Tesema, ona o le malosi o le gaosiga o le gaosiga fou, o le sapalai o maketi na faateleina, o le faaputuga o manaoga o le vaivai.O le siitaga o le 37.31% o le tulaga fitu lea i le lisi o tupe maua o oloa gaosi.


Taimi meli: Feb-02-2023