itulau_fanua

tala fou

Silicone DMC: O le manaʻoga e faʻamalosia le toe faʻaleleia o le tautotogo

Talu mai le amataga o le tausaga, o le maketi DMC silikoni ua suia le paʻu i le 2022, ma ua vave ona liliu le maketi toe faʻaleleia ina ua maeʻa.E oʻo mai ia Fepuari 16, o le tau o maketi o le 17,500 yuan (tone tau, tutusa i lalo), ma le afa masina na siitia i le 680 yuan, o se siitaga o le 4.04%.I le taimi nei, o loʻo faasolosolo malie le faʻalauiloaina o manaʻoga i lalo, o le mafaufau o le alamanuia e lelei, ma o le maketi silikoni mo taimi pupuu o le a faʻagasolo malie.

Sefulu masina o le pa'u ua iu lava ina liliu

"Ina ua uma ona oʻo i le alamanuia silicon organic i se vaitaimi umi o le paʻu, ua amata ona faʻafeiloaʻi i luga."Xiao Jing, Anxin Futures su'esu'e, na fa'ailoa mai ina ua mae'a le Lantern Festival, ona o le toe fa'aauauina o galuega o fale tetele, na fa'aleleia atili ai le fa'atonuga o le silicon organic, ma o le fa'atauga o oloa i lalo na taofia le pa'u ma toe fa'aleleia., O le maketi o loʻo faʻaleleia malie.

E tusa ai ma faʻamaumauga mai kalapu pisinisi, talu mai Mati 2022, o le maketi DMC silicon o loʻo i ai se tulaga faʻasolosolo i lalo ma o le a faʻaauau pea i le faaiuga o le tausaga.I le 10-masina pa'ū, o le averesi tau maketi pa'ū 22,300 yuan, o se faʻaititia o le 57.37%.I le ulufale atu i le 2023, ua vave ona paʻu i lalo le maketi silicon organic, ma ua oʻo i le 5.8% le siʻitia i le taimi nei.

E tusa ai ma le lipoti a le State Investment Anxin Futures Research Report, e faaopoopo atu i faamanuiaga o le toe galueaina o fale i lalo ifo o fale, o isi laina o pisinisi i lalo ua faaalia ai foi le siisii ​​i luga o le laupapa, ma ua mautu le tau o le silikoni.O le naunautaiga o le tupe faʻaalu ma lalo ifo o le tausamiga e maualuga, o le faʻatonuga e tuʻuina atu pe a maeʻa le aso malolo, o le suʻesuʻega silicon ua faʻaitiitia tele, ma o le tau o maketi ua faʻatupulaia tele.

Mai le vaaiga o oloa faʻapitoa i lalo ifo, 107 kelu o loʻo galue ona o le teuina aʻo leʻi oʻo i le aso malolo, ma o nisi faʻamaumauga e faʻafeiloaʻi, ma ua lava le au gaosi oloa;i le tulaga o le suauu silicon, e faaopoopo atu i le maualalo-level stimulation o mea muamua mata, totini malosi a le gaosi oloa, le ie pito i lalo, vailaau i aso taitasi, silicone, ma isi. O le alamanuia o loʻo i ai se tulaga o le toe faʻaleleia, lagolago suauʻu silicon i foliga. o le maasiasi;i le tulaga o le kelu mata ma kelu fefiloi, o le suʻesuʻega lata mai i le lotoifale o carbonate o mea mata ua faʻateleina e faʻaleleia atili ai le mautinoa o maketi.Atinaʻe tuʻuina se faʻatonuga, o le tulaga faʻatonu e lelei.

O le fa'agaioiina o fefa'ataua'iga i maketi o lo'o fa'aosoina ai fo'i le fa'aauauina pea o fa'atauga o oloa a le au fa'atau silikoni.Avea se tufatufa i Shandong e fai ma faʻataʻitaʻiga. I le 8 aso mai ia Fepuari 8 i le 15, o le tau o oloa silicone DMC na gaosia e Dongyue Chemical Co., Ltd. i Shandong na fetuunai mo le 6 taimi, faʻatasi ai ma le tau faʻatupulaia e 1000 yuan.O le tau o oloa silicone DMC na gaosia e le Luxi Chemical Industry ua faʻalima taimi ua fetuunai, ma o le tau ua siitia i le 1,800 yuan i le aofaʻi.

Mana'oga e faigofie ona fa'aoso le va'aiga maketi

E mafai ona si'itia le maketi mo le amataga o le maketi DMC silicon lea e amata lelei?

Na taʻua e le tagata o loʻo pulea le pisinisi a Hesheng Silicon: "Faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia atoatoa o le tamaoaiga, o le a toe maua mai le manaʻoga mo le silikoni.E lautele le fa'aogaina o le silicon organic.I le tausaga talu ai, e tusa lava pe pa'ū le tau i se laina paleni o tupe mama ma gau, o le maketi atoa na faʻaalia pea le tuputupu aʻe.taimi.”

“O mea fa'akolekone fa'aola o lo'o fa'aaogaina lautele, e aofia ai vaega uma o le olaga.Faatasi ai ma i latou, o mea faufale faufale e sili ona tele, e oʻo atu i le 34%.Na faailoa mai e Guozhong Anxin Futures i le lipoti o suʻesuʻega e faapea talu mai lenei tausaga, o le maketi faʻatau fanua ua faʻalauiloaina tele.O lo'o fa'aalia e le alamanuia fa'atau fanua le tulaga lautele o le toe fa'aleleia, lea o le a fa'aosoina ai mana'oga o le silicon silicon i le fale fa'atau ma le teuteuga o fale.

E le gata i lea, o le televave o le atinaʻeina o le taʻavale malosi fou e aumaia ai foʻi avanoa fou mo le tuputupu aʻe i le maketi silikoni.E tusa ai ma le Pasenger Car Market Information Association, o le faʻaogaina o le malosi fou i taavale pasese na oʻo atu i le 27.6 pasene i le 2022, i luga ole 12.6 pasene mai le 2021. I le lumanaʻi, o le a faʻateleina le saoasaoa o le faʻaogaina o taavale malosi fou ma faʻamoemoe e e oʻo atu i le 36% i le 2023. O loʻo malamalama o le faʻaaogaina o le silica gel faʻaogaina o taavale fou malosi e tusa ma le 20 kilokalama, e tusa ma le 7 taimi o taavale faʻapisinisi masani.Saina Merchants Futures suʻesuʻe faʻailoa mai o silicone thermal conductive silicone e pei o se conductivity vevela sili ona lelei, mea insulation, faatasi ai ma le malosiaga fou gaosi taavale mo manaoga saogalemu ua faateleina le maualuga, o le a sili atu ma sili atu ona faaaoga sili silicone conductive vevela, o lea o le manaoga mo le malosi fou. taavale mo silicone ua faamoemoe e siitia atili.

Tau lagolago faasolosolo malie

I le taimi nei, i lalo o le mana'oga, o le sootaga i le va o le sapalai o le silikoni ma le mana'oga ua fausia ai se tulaga lelei, ma o le isi itu taua tele o le tau o le tau o le silicon-cost support o le a faasolosolo malie.

O le Open Source Securities na fa'ailoa mai i le tasi itu, o le tau o le silicon i le amataga o le gaosiga o oloa gaosi na pa'u i lalo o se pa'u tele.O le tau o fefaʻatauaʻiga ua latalata i le tau o le tau, ma o fale gaosi silikoni i totonu o le atunuʻu e faʻatupulaʻia tau, o lea na faʻaititia ai le avanoa mo le faʻaauauina o le paʻu o tau.

I le isi itu, mai le vaʻaiga o le tuʻuina atu ma le manaʻoga, o le itu tuʻuina atu, o le autu autu o le silicon alamanuia e aʻafia i tau maualuga o le eletise ma tau maualalo o fefaʻatauaiga, ma ua faʻaititia tele le faʻaogaina.Talu ai nei, o le Sichuan alamanuia ogaumu umukuka e latalata ile 70%.E tusa ma le 50%, o le tau o le naunau o nofoaga e lua e sii ai le tau ua siitia.I le itu o manaoga, o le pito i lalo pito i tua ina ua maeʻa le Lantern Festival ua toe faʻaauau ma toe gaosia, lea e faʻapipiʻiina i le vaitau maualuga o manaoga masani i le kuata muamua o lenei tausaga, ma o loʻo faasolosolo malie le faʻatupulaia o le mautinoa o maketi.I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu le gaosiga fou o le polysilicon i lalo, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina e le au gaosi silicon organic le faʻaogaina.O lo'o fa'amoemoe le aufaioloa fa'atatau e uiga i maketi silikoni alamanuia.

Fa'atasi ai ma le si'osi'omaga o lo'o i ai nei, gaosiga o le silikoni fale gaosi oloa ma lagona o le aufaioloa, e talitonu fo'i le SCIC Anxin Futures e fa'apea o le tau silicon e fa'amoemoe e fa'atumauina le aga'i atu i luga i lalo o le tulaga maualuga o le mautinoa o le toe fa'aleleia o le tamaoaiga i totonu o le atunu'u.Talu mai le amataga o lenei tausaga, e ui lava na oʻo i le 5.67% le paʻu o le silicon alamanuia, ae faʻatasi ai ma le mautu o le toe faʻaleleia o tau o le silicon, o le tau lagolago o le organosilicon o le a faasolosolo malie ona suia mai le vaivai i le malosi.

I se aotelega, pe a faʻatusatusa i le tau o le tausaga talu ai o le silicon organic 38,800 yuan maualuga, o le tau o loʻo i ai nei o le silicon organic o loʻo i ai pea i le pito i lalo o le tulaga feoaʻi, o loʻo i ai i le au gaosi se manaʻoga malosi e toe faʻaleleia tupe mama.O loʻo faʻamoemoeina i le maketi i le lumanaʻi, i lalo o le talaaga o le faʻaleleia atili o le siosiomaga macroeconomic, o le tuʻufaʻatasia o aʻafiaga o le taʻavale a le itu manaʻomia ma le faʻamautuina o le tau, o le maketi DMC silikoni ua leva ona leiloa o le ai ai se avanoa tele e faʻaleleia.


Taimi meli: Feb-22-2023