itulau_fanua

tala fou

Fa'aoso maualuga 700%!O lo'o fa'atonu nei vaila'au se'ia o'o i le 2030!

n 2022, a'afia i mea e pei o fa'ama'i i totonu o le atunu'u ma le tau o tupe i fafo, mana'oga vaila'au mo fa'amalosi mo taimi pu'upu'u, ma o lo'o i ai i le au gaosi oloa i totonu o le atunu'u le fa'aitiitia o fa'atauga i se taimi pupuu.I le taimi lava e tasi, o le vevesi o le tulaga faavaomalo na tuleia ai le maualuga o le faʻaogaina o tau o le malosi tele, lea na mafua ai se faʻalavelave i luga o le tau i luga.E manino lava le eseesega.O nisi o mea ua mae’a fa’avasega ma maua ai i le lua tausaga talu ai, ua si’itia ai le tau o nisi o oloa i le 700%, ma ua fa’aauau pea ona fa’alautele le avanoa tau maketi.O le tulimatai atu i le 2023, o fea le avanoa?

Le 700% fa'ateleina i totonu o le lua tausaga, o lo'o fa'atulaga le fa'atonuga mo le tausaga fou

LithiumHydroxide: tele fale gaosi oloa i lalo ua fa'aputuina

I lalo o le tulaga tau maketi o le sapalai ma le manaʻoga, o le lithium hydroxide na faʻaumatia e le au gaosi oloa i lalo.

Na fa'ailoa mai e le Yahua Group o le lala o le kamupani o le Yahua Lithium (Ya'an) ma le SK's Aisi Kai New Energy (Shanghai) na sainia se konekarate tu'uina atu o le lithium hydroxide.Ya'an Lithium fa'amautinoa mai le 2023 i le 2025, o lo'o tu'uina atu oloa mai Aisi, fa'atasi ai ma le aofa'i o le 20,000 i le 30,000 tone.

Ua sainia foi e Aiscai le "Konekarate Faʻatau (2023-2025)" ma Tianyi Lithium ma Sichuan Tianhua e faʻatau atu oloa lithium hydroxide i Aiskai e amata i le 2023, lea e tuʻuina atu ai le konekarate mo le tuʻuina atu o toniga i masina taʻitasi ma faʻaulu faaletausaga e le sili atu i le aofaʻi. aofaiga ua malilie i le konekarate (i totonu ole ±10%).

I le faaopoopo atu i kamupani maa, o loʻo tauva malosi foi kamupani taʻavale mo le lithium hydrogen oxide.Na faalauiloa e Mercedes-Benz se maliega ma Kanata-Siamani Rock Tech Lithium.I le averesi, o le muamua o le a faʻatauina le 10,000 tone o le lithium hydroxide lithium mai le mulimuli i tausaga taʻitasi, faʻatasi ai ma se fua faʻatauga o le 1.5 piliona piliona.GM ma LIG New Energy and Lithium Technology Company Livet ua sainia le tele o tausaga o maliliega e faʻamautinoa ai o mea autu autu mo le faia o maa taʻavale eletise.Faatasi ai ma i latou, o le a tuʻuina atu e le Livet le lithium hydroxide i le General Motors i totonu ole 6 tausaga amata ile 2025.

Mai le vaaiga o faʻamatalaga maketi, faʻatasi ai ma le alualu i luma o le atinaʻe o loʻo i ai nei o punaoa lithium i luga, o le fausiaina o atinaʻe gaosiga o le masima lithium, ma le faʻalauteleina o le malosi fou i lalo o pisinisi, o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le lithium hydroxide o loʻo tumau pea le paleni, ma ua fa'amoemoe e fa'aauau pea se'ia o'o i le 2023.

PVDF: 7 taimi faʻateleina le tau, e faigata ona faʻatumu le va o sapalai

Aʻo faʻaauau pea ona vevela le maketi i lalo, o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le va o le lithium battery PVDF o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina, ma o le gaosiga gafatia o mea mataʻutia R142B ua lofituina, ma e ogaoga le tuʻuina atu o maketi.O le tau maketi o le lithium-battery PVDF ua aʻe i le 700,000 yuan / tone, lea e toetoe lava 7 taimi faʻatusatusa i le tau o le amataga 2021.

Ona o le faatapulaaina o le PVDF gaosiga gafatia o maa lithium i Saina, ma le gafatia masani o le gaosiga o le PVDF e le mafai ona liua i totonu o se maa lithium -level PVDF i se taimi puupuu, o le fausiaina o mea mataʻutia R142B e matua pulea ma faʻalauteleina lemu, e mafua ai. le fa'asa'olotoga lemu ole ma'a lithium i totonu ole fale PVDF gafatia gaosiga.E faigata ona toe faaleleia.Faatasi ai ma le faʻateleina o le faʻatau atu o taavale fou malosi i le afa lona lua o le tausaga, o le maketi PVDF i le 2022 e faʻamoemoe e faatumauina se tulaga manuia maualuga, lagolago tau PVDF, ma fesoasoani i kamupani PVDF e faʻateleina a latou galuega faʻaletausaga.

PVP: Ole aso tu'uina atu o nisi oloa o le a tu'u ia Ianuari

I lalo o le tele o feteʻenaʻiga faʻafanua ma faʻafitauli o le malosi, ua faʻaitiitia le gafatia o gaosiga o vailaʻau faʻatekonolosi a Europa, ua faʻateleina poloaiga mo kamupani i totonu o le atunuʻu, ma fai mai tagata talafeagai mai fale gaosi oloa PVP i totonu o le atunuʻu, "o oloa a le kamupani e fesoʻotaʻi ma le PVP o loʻo i ai se faʻalavelave matuia, ma le taimi e tu'uina atu ai nisi o oloa ua fa'atulaga se'ia o'o i le tausaga a sau.Ianuari."

O faʻamatalaga talafeagai a le kamupani gaosi PVP na fai mai o le gaosiga o le PVP o loʻo i ai nei a le au gaosi oloa Europa ua matua faʻaitiitia, ma o le tele o poloaiga mai fafo ua amata ona faʻafeiloaʻi i pisinisi i totonu o le atunuʻu.I le taimi nei, o loʻo i ai i le kamupani se faʻamaumauga e lata i le 1000 tone o oloa PVP, ma o le tuʻuina atu o nisi o oloa o loʻo faʻatulagaina i le faaiuga o le tausaga poʻo Ianuari i le tausaga fou.

Alamanuia Photovoltaic: Tusi oka e oo atu i le 2030

Daqo Energy ua sainia se Maliega Faʻatau ma se tagata faʻatau.O loʻo malilie i le konekarate e faʻamoemoe le tagata faʻatau e faʻatau le 148,800 tone o le Sun-level first-grade free-wash blocks mai le Daqo Energy mai Ianuari 2023 ia Tesema 2027, ma o le tau faʻatau e 45.086 piliona yuan.Talu mai le 2022, ua sainia e Daqo Energy ni konekarate tetele se valu e tusa ma le 370 piliona yuan.

O le Longji Green Energy ma ona lala e iva ua sainia se feagaiga umi o le faatauina mai o mea polysilicon ma le lala o le Daqo Energy Inner Mongolia Daqo New Energy.E tusa ai ma le maliliega, o le aofaʻi o fefaʻatauaiga o mea polysilicon i le va o itu e lua mai ia Me 2023 ia Tesema 2027 e 25.128 miliona tone.O le aofaiga atoa o lenei konekarate e tusa ma le 67.156 piliona yuan.

Shuangliang Silicon Materials (Baotou) Co., LTD., o se lala e pulea atoa e le Shuangliang Energy Saving Co., Ltd. ua sainia le Polysilicon Purchase and Supply Contract ma vaega talafeagai.Ua malilie i lenei konekarate o Shuangliang Silicon Materials (Baotou) Co., Ltd. o loʻo faʻamoemoe e faʻatau 155,300 tone o mea polysilicon mai le 2022 i le 2027, faʻatasi ai ma le tau faʻatauga o le RMB 47.056 piliona.

I le taimi nei, o loʻo faʻaalia pea e le pisinisi photovoltaic a Saina se tulaga lelei tau atinaʻe.I le kuata muamua e tolu, o le tuputupu aʻe o le gaosiga o le photovoltaic e sili atu i le 100%, ma o le auina atu i fafo o le photovoltaic alamanuia e sili atu i le 40 piliona US tala, faʻatasi ai ma le tuputupu aʻe o le tausaga i le tausaga e toetoe lava 100%.Talu mai le amataga o lenei tausaga, o le tele o kamupani silicon ua lisiina e masani ona faʻasalalau faʻasalalauga tetele konekarate, ma ua sainia le silia ma le 10 faʻatau oloa faʻatau oloa umi, o le aofaʻi atoa e sili atu i le 3 miliona tone ma le aofaʻi e sili atu i le 800 piliona yuan.E tusa ma le 92% o le gaosiga o le gaosiga o le silikoni i le 2022 ua lokaina e pisinisi i lalo ifo, ma o nisi konekarate umi ua sainia seia oʻo i le 2030.

O ala fou e pei o mea fou ma manaʻoga toe faʻaleleia e faʻamoemoe e aliaʻe i le 2023

I le taimi nei, o loʻo suia le pisinisi vailaʻau mai le gaosiga tele i le gaosiga maualuga.O mea fou e maualalo le fa'aogaina i pisinisi a Saina ua fa'atupula'ia, ma mea fou e pei o mea silicon, maa lithium, POE, ma mea fou ua fa'avavevave.I le taimi lava e tasi, o loʻo faasolosolo malie ona tatalaina le manaʻoga i lalo.O le aʻafiaga o le faʻamaʻi i le 2023 ua faasolosolo ona faʻavaivaia, ma o le manaʻoga e faʻamoemoe e faʻavaveina avanoa faʻafaigaluegaina o le ala fou.

I le taimi nei, o tau o vailaʻau tetele ua pa'ū ma o loʻo i lalo ifo.E oʻo mai ia Tesema 2, na tapunia le Chinese Chemical Product Price Index (CCPI) i le 4,819 points, faʻaititia e 7.86% mai le 5230 points i le amataga o lenei tausaga.

Matou te talitonu o le tamaoaiga o le lalolagi o loʻo faʻamoemoe e faʻatupulaia ma le mausali i le 2023, aemaise o le tamaoaiga o le atunuʻu o loʻo faʻamoemoe e faʻafeiloaʻi se taamilosaga fou o le toe faʻaleleia.O le taʻitaʻi o pisinisi o le a ausia le faʻatupulaia o faʻatinoga i le tulaga o le toe faʻaleleia o manaʻoga.E le gata i lea, o auala fou e pei o mea fou ma manaʻoga toe faʻaleleia ua pa.Faavave le tatalaina.Mo le 2023, matou te taulai atu i vaega e tolu o oloa:

(1) Synthetic biology: I tua atu o le carbon neutrality, o mea fa'avae fossil e ono feagai ma a'afiaga fa'alavelave, mea fa'aola mea ola o le a fa'afeiloa'i ai se suiga lelei ma le lelei o le fa'atinoga ma tau.O talosaga tetele i isi matata, synthetic biology, o se auala fou o le gaosiga, e fa'amoemoe e fa'afeiloa'i i se taimi matagofie, ma o lo'o fa'amoemoe e tatala malie le mana'oga o maketi.

(2) Mea fou: O le taua o le saogalemu o le sapalai vailaʻau o loʻo faʻaalia atili, o le faʻavaeina o se faiga faʻapisinisi tutoʻatasi ma faʻatonutonuina o loʻo lata mai, o nisi mea fou e faʻamoemoeina e faʻavaveina ai le faʻataunuʻuina o le sui o le fale, e pei o le sieve mole mole maualuga ma le faʻamalosi. , mea alumini adsorption, aerogels, le lelei electrode coating mea ma isi mea fou permeability ma sea maketi o le a faasolosolo malie le faateleina, o le ala fou meafaitino ua faamoemoe e faatelevave le tuputupu ae.

(3) Faʻaaliga o fanua faʻatau & manaʻoga o tagata faʻatau: Faatasi ai ma le tuʻuina atu e le malo o faʻailoga e faʻamatuʻu ai le maketi o meatotino ma faʻamalieina le saʻo o le puipuiga ma le faʻatonutonuina o fuafuaga o le faʻamaʻi, o le faʻaleleia atili o faiga faʻavae fanua, le manuia o le taumafaina ma fanua faʻatau fanua. o lo'o fa'amoemoe e toe fa'aleleia, ma o lo'o fa'amoemoe e manuia ai fanua fa'atau ma oloa fa'atau vaila'au.


Taimi meli: Tes-20-2022