itulau_fanua

tala fou

Tele faʻasaʻolotoga o le gafatia - E pa'ū le ABS i lalo ole 10,000 Yuan faʻailoga?

Talu mai lenei tausaga, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le gaosiga o le gaosiga, o le acrylite -butadiene -lyerene cluster (ABS) maketi ua faʻavaivaia, ma o le tau o loʻo latalata ile 10,000 yuan (tone tau, tutusa i lalo).O tau maualalo, fa'aitiitia le tau o galuega, ma tupe mama mama ua avea ma fa'aaliga o le maketi o lo'o iai nei.I le kuata lona lua, e leʻi taofia le saoasaoa o le faʻamalologa o le maketi ABS.O le "lo'aiga i totonu" sa faigata ona faʻaitiitia.Le tau tau poʻo faʻaauau, ma le lamatiaga o le solia i le faitau afe o tulaga lamatia na faʻateleina.

Tele si'itaga i le gaosiga gafatia
I le kuata muamua o le 2023, na tuʻuina atu meafaigaluega i totonu o le fale, ma faʻateleina le gaosiga o le ABS.E tusa ai ma fuainumera talatala a JinLianchuang, i le kuata muamua o le 2023, o le gaosiga faʻaopoopo a Saina o ABS na oʻo atu i le 1,281,600 tone, o se faʻaopoopoga o le 44,800 tone mai le kuata muamua ma le 90,200 tone i lea tausaga ma lea tausaga.

O le tuʻuina atu o le gaosiga gafatia na faʻamalosia ai le maketi.E ui lava e leʻi pa'ū tele le tau o le ABS, o le maketi atoa na faʻaauau pea ona lulu i lalo, ma o le eseesega o tau na oʻo atu i le 1000 yuan.I le taimi nei, o le tau o le faʻataʻitaʻiga 0215A o le 10,400 yuan.

Fai mai le aufaipisinisi totonu o le mafuaaga na le "paʻu" ai tau maketi ABS, o se mea taua o le tau o le gaosiga o le ABS ma le tau maualuga o le aufaioloa o loʻo umia oloa, faʻamaualuga Zhejiang Petrochemical, Jihua Jieyang oloa agavaa mo sina taimi faʻatapulaʻaina, ma faʻafefe ai le tau maketi. i se tulaga maualalo.

Mo le kuata lona lua, ua talitonu Zheng Xin ma isi tagata maketi maketi o masini fou a Shandong Haijiang 200,000 tone / tausaga, Gaoqiao Petrochemical 225,000 tons / tausaga ma Daqing Petrochemical 100,000 tone / tausaga e tatau ona tuʻuina i le gaosiga.E le gata i lea, o le uta o masini a le Zhejiang Petrochemical ma Jihua Jieyang e mafai ona faʻaauau pea ona faʻateleina, ma o le sapalai i totonu o le atunuʻu o ABS e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona faʻateleina, o lea o le maketi ABS e faʻamoemoe e faʻaalia ai le faʻaitiitia o le vevesi.Aua ne'i fa'asalaina tau fa'amoemoeina maualalo i lalo ole avanoa atoa ole sefulu afe yuan.

Fa'aitiitia tupe mama
Faatasi ai ma le tatalaina o le gaosiga fou gafatia, ABS tau maketi tumau maualalo, e tusa lava po o le maketi i Sasae Saina po o Saina i Saute maketi.Ina ia mafai ona faoa sea maketi, o le taua o le "volume totonu" o le ABS ua faʻateleina ma ua faʻaitiitia le tupe maua.

Fa'ailoa mai e le au su'esu'e Chu Caiping, mai le fa'amatalaga o le kuata muamua, o le ABS petrochemical enterprises theoretical averesi tupe mama o 566 yuan, i lalo 685 yuan mai le kuata talu ai, i lalo 2359 yuan tausaga-i-le-tausaga, tupe mama fa'aitiitia ma'ai, o nisi o pisinisi fa'amoemoe maualalo maualalo. i le talitonuga i le tulaga leiloa.

Ia Aperila, na tulaʻi mai ai le styrene mata o le ABS ma toe paʻu i tua, butadiene, acrylonitrile tau siʻitia, faʻateleina le tau o le gaosiga o ABS, faʻaitiitia tupe maua.E oʻo mai i le taimi nei, o le ABS theoretical averesi tupe mama e tusa ma le 192 yuan, latalata i le tau laina.

I le va'aiga a le maketi, o tau o le suau'u mama e avanoa mo le vaivai, ma o le aofa'i atoa e vaivai.O le malosi o le faʻatinoina o mea manogi faʻavaomalo o loʻo tumau pea, ma o loʻo i ai sina lagolago mo le tau o mea faʻapitoa a le ABS.I le taimi nei, e le o maualalo le suʻesuʻega pito i lalo, e le maualuga le faʻatonuga o totini, ma e faigata le faʻatinoina o le maketi o maketi.O le mea lea, o loʻo faʻamoemoeina o le maketi atoa o maketi e masani lava o se faʻalavelave vaapiapi.

Na faailoa mai e Wang Chunming e faapea o le lagolago tau pupuu o se isi mea mata o ABS raw material, ma o loʻo i ai se manaʻoga mo le toe faʻaleleia i lalo, pe o le a lagolagoina le maualuga maualuga o maketi.O lo'o iai le fa'amoemoe o le maketi o le butadiene mo taimi pu'upu'u i totonu o le atunu'u e faigata ona maua ni alagatupe taugofie, ma o lo'o fa'aauau pea le maualuga o le maketi.

“O le tau maketi o le acrylite atonu o se su'esu'ega la'ititi.O le fuafuaga fa'aleleia po'o le tulaueleele o le masini Lihua Yi, ma le sapalai fa'apitonu'u e fa'aitiitia pe fa'alauiloa le maketi mo se toe fa'aleleia i le maketi.O lo'o i ai pea le le lava o le fa'amalieina, ma le avanoa i luga ole maketi e matua fa'atapula'aina."E talitonu Wang Chunming i se tulaga lautele, o le tau e mautu, ma o le maketi ABS e mafai ona faʻaauau pea ona pulea e le sapalai ma le manaʻoga.O le mea lea, o le tulaga o tupe mama i le maketi e faigata ona faʻaleleia.

Ua mavae atu le vaitau maualuga o manaoga
E ui ina faʻateleina le manaʻoga i le kuata muamua, o le faʻaauau pea o le faʻamaloloina o le malosi o le ABS na faʻateleina ai le feteʻenaʻi i le va o le tuʻuina atu ma le manaʻoga, ma mafua ai ona vaivai le vaitau.

I le kuata muamua, o le gaosiga o ea malulu ma pusaaisa i le pito i lalo o le ABS na faʻateleina e 10% ~ 14%, ma o masini fufulu e 2%.Ole aofa'iga ole mana'oga fa'ato'a si'itia.Ae ui i lea, o le tausaga nei e tele atu vaega fou o le ABS na tuʻuina atu i le gaosiga, lea na faʻaumatia ai lenei aafiaga lelei.Na faamalamalama mai e Wang Chunming.

Mai se vaaiga faʻapitoa, o tau o suauʻu faavaomalo e maualuga le tulaga faateʻia, ma o le tau lagolago o vailaʻau o le a le faʻaititia.O le tamaoaiga i totonu o le atunuʻu ma le manaʻoga na faʻaalia ai se toe faʻaleleia malie, ae o le eseesega o le fausaga e leʻi faʻaumatia atoa, ma o le toe faʻaleleia o le tele o taumafa i le itu manaʻomia e sili atu le vaivai nai lo le tuʻuina atu.

E le gata i lea, Gree, Haier, Hisense ma isi kamupani ia Aperila na itiiti ifo nai lo Mati;O le sapalai ABS sa sili atu nai lo le mana'oga.O Me ma Iuni o le fa'atauga fa'aleaganu'u i fafo-vaitaimi o mea faigaluega fale, ma o le mana'oga moni o le averesi.I lalo o le tulaga o manaʻoga manaʻoga, o le tau o le maketi ABS i le taimi mulimuli ane o loʻo vaivai pea.


Taimi meli: Me-11-2023