itulau_fanua

tala fou

Ole maketi MDI fa'atasi ua sauni mo le fa'atupulaia

Talu mai Fepuari, o le polymerization i totonu o le atunuu o le diphenyl methane diisocyanate (MDI) toesega maketi Yin i lalo, ae o le tau o mea mata na siitia atili ma itiiti, e pei o Fepuari 20 i Shandong itulagi aniline tulai 1000 yuan (ton tau, tutusa i lalo)."O le lagolago fa'ai'uga tau o lo'o malosi fa'asolo i lalo ole mana'oga e fa'asolosolo ona toe fa'aleleia, po'o le a tuliesea le aofa'i o maketi MDI mai le tulaga fa'aletonu, tatala le maketi."O le tele o tagata i totonu o le alamanuia ua faia suʻesuʻega ma faʻamasinoga o loʻo i luga.

Malosi lagolago tau

E 75% o le tau a le MDI e tusa ma le aniline.Talu ai nei, ua siitia le tau o le aniline, ma ua faamalosia le tau o le MDI.

E oʻo atu ia Fepuari 21, o le tau maketi o North China aniline o le 12,200 yuan, faʻateleina i le 1950 yuan faʻatusatusa ia Ianuari 28, o se faʻaopoopoga o le 19.12%;Mai ia Fepuari 17, i luga 1200 yuan, poo le 10.96%.

"O le maualuga o le maketi o le aniline e mafua ona o le siʻitia o le vaeluaga ma le pito i lalo.Ua faateleina le manaoga mo le aniline, ma o le a tapunia le tele o iunite gaosiga mo le tausiga, faʻamalosia le faʻamautinoaina o maketi, faʻavave le gaosiga o oloa, ma le tau o le aniline ua maualuga le maualuga.Shandong Kenli Petrochemical Group enisinia sili Wang Quanping auiliiliga fai mai.

I le taimi nei, ua taofia e Nanhua se masini aniline 100,000 / tausaga;Chongqing BASF 300,000 tone / tausaga faʻapipiʻiina fuafuaga pakaga, faʻamoemoe e tumau 1 masina;Ningbo Wanhua 720,000 tone / tausaga masini 50% uta galuega.

Mai le vaaiga i luga o le aniline, o le maketi benzene mama i totonu o le atunuu na te'i malosi.Sasa'e Sasa'e i lalo o le fa'atinoina o le fa'atinoina o fa'atonuga o le fa'amomoli, fa'aitiitia teisi le fa'atauga o taulaga.O le maketi benzene mama a le Iunaite Setete na siitia, o le tau i fafo na alu i luga, o le tau i totonu o le atunuu o le benzene mama "concave", o le tagata e umia le aoauli sili atu bullish.

"A o lei siitia le tau o le aniline, o le averesi o tupe mama a le fale gaosi oloa MDI polymerization e tusa ma le 3273 yuan.O le faʻateleina o mea mataʻutia o le a mautinoa lava le faʻapipiʻiina o le avanoa o le polymerization MDI, faʻaleleia le naunau o tagata gaosi oloa i le tau.Fai mai Wang Quanping, i le maketi o le aoauli, o le tuʻuina atu o le aniline e manino lava le faʻaitiitia, ma o le lisi e mafai ona paʻu i lalo ifo.O loʻo faʻamoemoeina o le tau o le aniline o le a faʻaauau pea ona siʻitia i se taimi puʻupuʻu, e fausia ai le lagolago mo le maketi MDI polymerized pe a feagai ma tau.

Mana'omia le toe faaleleia faasolosolo

I le avea ai o se polymeric MDI i lalo ole maketi polyether ua faasolosolo malie ona faaleleia talu ai nei.Fa'auluina e le propylene oxide e avea o se mea mata, o le maketi polyether e tatalaina ai se faiga toso i luga.Toeitiiti atoa le 1 masina, o le tau polyether siʻitia itiiti, o le ogatotonu o le kalave, le Tausamiga Tautotogo ua siitia 800 yuan.

Mai le itu tuʻuina atu, polyether uta e lava, ae o le faʻaulufaleina autu autu o oloa e faʻamautu le tulaga.O faleoloa tetele i matu ma saute o loʻo naunau e lagolago le maketi, ma o le tele o avanoa faʻaogaina o laau polyether o loʻo faʻatapulaʻaina e le propylene oxide.E le gata i lea, o loʻo i ai i le au gaosi oloa se faʻamaumauga patino, ma a maeʻa le Spring Festival, o le maketi o le propylene oxide o loʻo i ai i se tulaga faateʻia i luga, ma o le tau o faʻamaumauga o oloa maeʻa e le maualalo.O lo'o fa'atatauina o le maualuga o le fa'atauina o uta o le fa'atautaiga lea i le lumana'i lata mai.

"Talu ai nei, o le faʻaulufaleina mai o oloa e faʻamoemoe e faʻaopoopo, ae o le aofaʻi o le polyether malūlū malūlū e itiiti ifo, o le fale gaosi oloa i totonu o le atunuʻu e tumau i uiga o le taulaga."Shandong Institute o alamanuia ma faamatalaga Tekonolosi polofesa-tulaga inisinia sinia Pan Jinsong fai mai.

Mai le va'aiga o mana'oga, o le fa'atonuga o le omomi fefa'ataua'iga i totonu o lo'o i lalo o lo'o mautu, ma o le fa'aaogaina autu o meafaitino mo atina'e gaosiga o le a faia ia Mati.Ia Mati, o le a faia ai se faʻaaliga o meaafale, pe o le a aumaia ai faʻamanuiaga lelei i le maketi o meafaitino.O le fa'asologa o pisinisi omomi e auina atu i fafo e masani lava.O le Amazon Member Month ia Iulai.O lo'o fa'amoemoeina o le ai ai sona sao ta'imua i pisinisi o le omomi e auina atu i fafo pe a uma Aperila.

Mai le vaaiga o meafaitino, o le teuteuga fou o le oxide o le oxide i le faaiuga o Fepuari e naʻo satelite petrochemical, ma faʻamoemoega faʻamoemoeina o le masini Ida poʻo le toe amataina o le toe amataina.O isi masini e leai se fa'aopoopoga tele i le taimi nei.Faatasi ai ma le paka o le vaega muamua o le Zhenhai Refining and Chemical, e le maualuga le sapalai o maketi, ma o le tau o le lagolago e faʻapipiʻiina.O loʻo faʻamoemoeina o tau o le oxide propyne e faigofie ona siʻitia ma faigata ona faʻaitiitia, ma o loʻo lagolagoina pea le maketi polyether.

I le aotelega, o loʻo i ai faʻailoga o le manaʻoga faʻaiʻuga, lea o le a faʻaosoina ai le aofaʻi o maketi MDI.

Fa'amoemoeina le fa'aitiitia o sapalai

I le taimi nei, ua faʻagesegese le paʻu o le maketi MDI faʻalotoifale, ma o le tau o le ofo e tele lava 15,500 ~ 15,800 yuan, ma le tau ofo o oloa faaulufale mai (MR200, M200) e 15,300 ~ 15,600 yuan.

"I le taimi nei, o le tau o le faʻaputuga MDI o loʻo i ai pea i se tulaga maualalo i le toeitiiti atoa le tolu tausaga. I lalo o le faʻamoemoe o le faʻamalosia o faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻatonutonuina o faiga faʻavae ma faʻatali le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, o le maketi MDI faʻafeiloaʻi e faasolosolo malie ona tulaʻi mai.E fa'afesuia'i e le au fa'atau taimi mo avanoa ma fa'agasolo malie i luga i tulafono faatonutonu maketi e tusa ai ma le saoasaoa o le taumafaina i le fa'ai'uga mana'omia.Fai mai Pan Jinsong.

Mai le itu sapalai, o le sapalai e faʻatapulaʻa, faʻaopoopo MDI ofo tumau maualuga, o le maketi uiga faʻaeteete.Faatasi ai ma le tausiga o le au faʻatau oloa ma le faʻagesegese o le tuʻuina atu, o le manaʻoga e sili atu ona faʻatumauina, o loʻo vevela le siosiomaga faʻatau, ma o loʻo agai i luga le ogatotonu o le kalave o le MDI.

I tulaga o meafaigaluega, o le 400,000 tons / tausaga MDI meafaigaluega i Chongqing na ulufale atu i le setete o le tausiga ia Fepuari 5, lea e faʻamoemoe e tumau seia oʻo i le ogatotonu o Mati.Ningbo 800,000 tone / tausaga meafaigaluega o le a taofia mo le tausiga mai Fepuari 13th, tumau mo le tusa ma le 30 aso.Ole aofa'i ole gaosiga ole MDI e fa'amoemoe e tusa ma le 152,000 tone ia Fepuari, i lalo ole 23,300 tone mai le masina talu ai.

I se aotelega, o le malosi o le tau o le lagolago a le MDI, le faʻamoemoeina o le faʻaitiitia o le sapalai o maketi, ma le toe faʻaleleia malie o le manaʻoga i lalo, o malosiaga tuʻufaʻatasi e tolu e mafai ona fesoasoani i le maketi o le MDI e faʻaumatia ai le vaivai ma le alu i luga.


Taimi meli: Mati-06-2023