itulau_fanua

tala fou

O le maketi o vaila'au fa'apitonu'u sa i lalo o le mamafa ona o le pa'u o le suau'u fa'ava-o-malo ma le vaivai ole mana'oga!

Fa'asinoga a Saina i Saute ua fa'alaiti i lalo

Ole tele ole fa'avasegaga ole fa'ailoga e mafolafola

O le vaiaso talu ai, na agai i lalo le maketi o oloa gaosi oloa i totonu o le atunuu.A fua i le 20 ituaiga o mataituina o fefaʻatauaiga lautele, 3 oloa ua faʻateleina, 8 oloa ua faʻaititia, ma 9 ua faʻamafola.

I le va’aiga a le maketi fa’avaomalo, o le maketi o le suau’u fa’ava-o-malo sa fesuisuia’i maualalo i le vaiaso talu ai.I le gasologa o le vaiaso, o le tulaga o Rusia ma Iukureini ma le faafitauli o Iran sa faigata ona motusia, ma sa faaauau pea le sapalai o sapalai;ae ui i lea, o tulaga vaivai o le tamaoaiga na taofia ai le siisii ​​o tau o le suauu, o le maketi o loo aafia ai na faaauau pea ona siitia, ma o le tau o suauu faava o malo na matua pa'ū.E oo mai i le aso 6 o Ianuari, o le tau o le tau o le konekarate autu o le suauu mama a le WTI i le lumanaʻi i Amerika e $ 73.77 / paelo, lea na faʻaititia i le $ 6.49 / paelo mai le vaiaso talu ai.O le tau fa'amautu o le konekarate autu a le Brent oil crude future e $78.57/paila, lea na fa'aitiitia i le $7.34/paila mai le vaiaso talu ai.

I le va’aiga a le maketi i totonu o le atunu’u, sa fa’aletonu i lalo le maketi o le suau’u mama i le vaiaso na te’a nei, ma sa faigata ai fo’i ona si’itia le maketi o vaila’au.I tafatafa o le Spring Festival, o pisinisi i totonu o le atunuʻu ua faʻamalolo mai le galuega ma le isi, ma o le manaʻoga ua vaivai e toso le maketi, ma ua vaivai le maketi o vailaʻau.E tusa ai ma faʻamatalaga mataʻituina o faʻamatalaga a Guanghua fefaʻatauaiga, o le tau o le South China Chemical Products na maualalo i le vaiaso talu ai, ma o le tau o le South China Chemical Products (lea e taʻua mulimuli ane o le "South China Chemical Index") e 1096.26 points. , lea na paʻu i lalo 8.31 points pe a faʻatusatusa i le vaiaso talu ai, o se faʻaitiitiga o le 0.75% Essence I totonu o le 20 faʻavasegaga faʻavasega, o le 3 faʻasologa o toluene, lua sauai, ma TDI ua siitia, ma le valu faʻailoga o faʻailoga e valu o faʻailoga e valu o faʻailoga e valu. o mea manogi, methanol, acryl, MTBE, PP, PE, formaldehyde, ma styrene na faʻaititia, ae o loʻo tumau faʻamaufaʻailoga o loʻo totoe.

Ata 1: Fa'amatalaga fa'amatalaga a South China Chemical Index i le vaiaso talu ai (fa'avae: 1000).Fa'asinoga tau o lo'o ta'ua e faioloa.

Ata 2: Fa'asologa o Fa'asinomaga a Saina i Saute mai Ianuari 21 ia Ianuari 2023 (fa'avae: 1000)

Vaega o le fa'avasegaina o fa'asologa o maketi

1. Methanol

O le vaiaso talu ai, o le maketi methanol sa i ai i le itu vaivai.Fa'atasi ai ma le pa'u o tau maketi suau'u fa'ava-o-malo, o le a vaivai le mafaufau o le maketi, aemaise lava le tele o aso malolo pisinisi i lalo muamua, e le lelei le tulaga o le utaina o le uafu, e pa'u le aofa'i o le maketi.

E oʻo mai i le aoauli o Ianuari 6, o le faʻasologa o tau o le methanol i Saina i Saute na tapunia i le 1140.16 points, i lalo 8.79 points poʻo le 0.76% faʻatusatusa i le vaiaso talu ai.

2. SodiumHydroxide

O le vaiaso talu ai, sa vaivai ma mautu le maketi vai-alkali i totonu o le atunuu.I tafatafa o le Spring Festival, ua faʻaitiitia le taʻutaʻua o fefaʻatauaiga o maketi, ua faʻavaivaia le manaʻoga mo le faʻatau, ua telegese le utaina o pisinisi, ma e leai se lagolago lelei mo le taimi nei, ma o le maketi atoa o loʻo vaivai pea.

O le vaiaso na tea nei, sa fa'aauau pea ona fa'agaoioi le maketi o le alkali i totonu o le atunu'u, ae na fa'avaivaia le siosiomaga o felauaiga i maketi pe a fa'atusatusa i le vaitaimi ua tuana'i.O le mamafa i luga o uta a pisinisi na faasolosolo malie ona faateleina, ma o le maketi na faʻagaioia mo sina taimi.

E oʻo mai ia Ianuari 6, o le tau o pyrine i Saina i Saute na tapunia ile 1683.84 points, lea e tutusa ma le vaiaso talu ai.

3. Ethylene Glycol

O le vaiaso talu ai, o le maketi ethylene glycol i totonu o le atunuu na vaivai le faatinoga.I totonu o le vaiaso, o nisi o fale gaosi oloa oona ua malolo mo se aso malolo, faʻaitiitia le manaʻoga, faʻaitiitia uta uta uta, faʻaauau tulaga o le sapalai, faʻavaivaia le maketi o le ethylene glycol.

E oʻo mai i le aso 6 o Ianuari, na tapunia ai le tau o le glycol i Saina i Saute i le 657.14 points, i lalo ole 8.16 points, poʻo le 1.20%, mai le vaiaso talu ai.

4. Stirene

O le vaiaso na teʻa nei, na faʻavaivaia ai le faʻaogaina o le maketi styrene.I le gasologa o le vaiaso, i lalo o le aafiaga o le faʻamaʻi ma fafo atu o le vaitau, na faʻaitiitia ai le fausiaina o lalo, na faʻatapulaʻaina le manaʻoga, ma faʻamautu le manaʻoga malosi, o lea na faigata ai ona faʻamalosia le maketi, lea na vaivai ma lalo.

E oʻo mai ia Ianuari 6, o le styrene price index i Saina i Saute na tapunia i le 950.93 points, i lalo 8.62 points, poʻo le 0.90%, mai le vaiaso talu ai.

Au'ili'iliga i le mae'a o maketi

O atugaluga o le maketi e uiga i le tamaoaiga ma manaoga o loʻo faʻaauau pea, o le maketi e leai se malosi ma lelei, ma o loʻo i lalo o le mamafa o tau o suauʻu faavaomalo.Mai le va'aiga i totonu o le atunu'u, a'o latalata mai le Spring Festival, o le mana'oga fa'ato'aga ua atili fa'aletonu, ma o le siosiomaga o le maketi vaila'au o lo'o i lalo o le mamafa.O lo'o fa'amoemoe o le a fa'aauau pea ona fa'aletonu le maketi o vaila'au i totonu o le atunu'u i se taimi lata mai.

1. Methanol

O le aofaʻiga faʻaogaina o le masini olefin autu ua faʻaleleia i le faʻaleleia atili o tupe mama.Ae ui i lea, talu ai o le masani i lalo e latalata i le Spring Festival, o nisi kamupani ua le toe galulue i tafaoga i luma atu.Ua fa'avaivaia le mana'omia o le methanol, ma ua vaivai le lagolago a le itu.A tu'ufa'atasia, o lo'o fa'amoemoe o lo'o fa'agasolo vaivai le maketi o le methanol.

2. SodiumHydroxide

I le tulaga o le alkali vai, a'o le'i o'o i le aso malolo o le Spring Festival, o nisi masini pito i lalo po'o le pakaga o le a ulufale i le aso malolo, o le mana'oga e fa'amoemoe e fa'aitiitia, ma o lo'o fa'asolo atu i fafo o fefa'ataua'iga o lo'o faasolosolo malie ona tu'uina atu ma mae'a.I lalo o le faatosinaga a le tele o mea le lelei, o loʻo faʻamoemoeina e mafai ona paʻu le maketi alkali suavai.

I le tulaga o papa'a suamalie, e le maualuga le malamalama o oloa i lalo, ma o le tau maualuga ua fa'atupuina e fa'atapulaaina ai le fa'atauga fa'atau i lalo.O lo'o iai le fa'amoemoe e ono fa'avaivaia le fa'aletonu o le maketi i le maketi i se taimi lata mai.

3. Ethylene Glycol

I le taimi nei, o le gaosiga o le polyester i lalo ma le faʻatau atu o loʻo faʻaauau pea ona faʻavaivai, o le manaʻoga mo le ethylene glycol e vaivai, o le leai o se lagolago lelei mo le manaʻoga, o loʻo faʻaauau pea le tulaga o loʻo i ai, o loʻo faʻamoemoeina o le maketi o le ethylene glycol i totonu o le atunuʻu talu ai nei poʻo le faʻaauau pea ona faʻaitiitia le teʻi. .

4. Stirene

Faatasi ai ma le toe amataina o se vaega o le masini ma le masini fou i le gaosiga, o le a tumau pea le sapalai o le styrene, ae o le pito i lalo ua ulufale atu i le vaega o aso malolo, o le manaoga e le o matua faaleleia, styrene poʻo le vaivai vaivai e faʻamoemoeina i se taimi pupuu.


Taimi meli: Ian-12-2023