itulau_fanua

tala fou

O lo'o aga'i atu le alamanuia o vaila'au i le lalolagi i se galulolo o le le lava

O le tipiina e Rusia o le kesi faanatura i le EU ua avea ma mea moni.

Le vaila'au fa'alelalolagi

ma o le gasese atoa o le kesi faanatura a Europa ua le toe avea ma popolega tautala.O le isi fa'afitauli numera tasi e mana'omia e atunu'u Europa ona fo'ia o le tu'uina atu lea o kesi fa'alenatura.
O oloa uma a le lalolagi o mea e maua mai i petrochemical e faʻavae i luga o le kesi faʻalenatura ma le suauu mama.

I le avea ai o le lalolagi lona lua pito sili ona tele o le tuufaatasia o kemikolo faavae (Siamani BASF Group) o loʻo i Ludwigshafen, Siamani, e aofia ai se vaega o le 10 sikuea kilomita o fale gaosi oloa, tatalaina 200 gaosiga o laau, 2021 eletise eletise o le a oʻo atu i le 5.998 piliona KWH, o le a tuʻuina atu le eletise eletise. e oʻo atu i le 17.8 piliona KWH, faʻaaogaina ausa o le a oʻo atu i le 19,000 metric tone.

O le kasa fa'alenatura e fa'aaoga muamua e fa'atupu ai le malosi ma le ausa, ma fai ai vaila'au sili ona taua e pei o le ammonia ma le acetylene.

O le suauu mama ua vaevae i le ethylene ma le propylene i totonu o le ausa masi, lea e faavae ai le ono o laina oloa a le BASF, ma o le tapunia o sea fale kemisi tele o le a le maua ai ni galuega pe faapuupuuina itula mo le 40,000 tagata faigaluega.

O le faʻavae foi e maua ai le 14% o le vitamini E o le lalolagi ma le 28% o le vitamini A o le lalolagi. O le gaosiga o enzymes fafaga e fuafua ai le tau o le gaosiga ma le tau o le maketi o le lalolagi.Alkyl ethanolamine e mafai ona faʻaaogaina mo vai vai ma fale vali, faʻapea foʻi ma togafitiga kesi, faʻamalulu ie, fale gaosi uʻamea ma isi vaega.

aafiaga a Basf i le lalolagi atoa
BASF Group o loʻo i Ludwigshafen, Siamani, Antwerp, Peleseuma, Freeport, Texas, ISA, Geismar, Louisiana, Nanjing, Saina (o se pisinisi faʻatasi ma Sinopec, faʻatasi ai ma le 50/50 sea) ma Kuantan, Malaysia (se pisinisi faʻatasi ma Malaysia. ).Sau i le kamupani suauʻu a le atunuu soʻotaga) ua faʻatuina lala ma faʻavae gaosiga.

Le vaila'au fa'alelalolagi2
Le vaila'au fa'alelalolagi23

O le taimi lava e le mafai ai ona gaosia ma tuʻuina atu masani le gaosiga o mea mataʻutia i le ofisa autu Siamani, ona faʻalauteleina lea o le faatosinaga i faʻavae vailaʻau uma i le lalolagi, ma o oloa uma e gaosia e mea e maua mai o le a le lava le sapalai, ona i ai lea o galu o tau siʻitia. .

Aemaise lava, o le maketi a Saina e maua ai le 45% o le maketi o le lalolagi.O le maketi vailaʻau sili ona tele ma pulea le faʻatupulaia o le gaosiga o vailaʻau faʻavaomalo.O le mafuaʻaga lea na faʻavaeina ai e le BASF Group faʻavae gaosiga i Saina i le amataga.I le faʻaopoopoga i faʻavae tuʻufaʻatasia i Nanjing ma Guangdong, o loʻo iai foʻi faleoloa a le BASF i Shanghai, Saina, ma Jiaxing, Zhejiang, ma faʻatūina se kamupani faʻatasi BASF-Shanshan Battery Materials Company i Changsha.

Toeitiiti lava o mea uma e manaʻomia i aso uma i lo tatou olaga e le mafai ona tuʻueseeseina mai vailaʻau, ma o lona aafiaga e sili atu nai lo le le lava o tupe meataalo.E mautinoa lava o se tala leaga lea mo tagata fa'atau, aua o oloa uma o le a o'o mai i se galu O le si'itia o tau o le a mautinoa lava le leaga o mea mo se tamaoaiga ua uma ona afaina i le fa'ama'i.

Ole vaila'au ole lalolagi233

Taimi meli: Oke-19-2022