itulau_fanua

tala fou

Le fa'aaliga lata mai o le si'itia o tau o mea mata'utia ia Tesema!Toe fa'aalu RMB 10,000/ton i le taimi e tasi!

Toe fa'atau RMB 10,000 i le taimi e tasi!PC/ABS/PE/PS/PA siitaga tau!

Le tusi siitaga tau ia Tesema o loʻo oʻo mai!Sumitomo Chemical, Asahi Asahi, Preman, Mitsui Komu, Celanese ma isi kamupani palasitika ua faʻasalalau le faʻatuputeleina o tau, o tau faʻatuputeleina e aofia ai PC, ABS, PE, PS, PPA, PA66, PPA ... O le maualuga maualuga e maualuga e pei o le RMB 10,728 /ton!

Sumitomo Bakelite

Talu ai nei, na tu'uina mai ai e le Sumitomo Bakaki Co., Ltd. se fa'aaliga e fa'apea, ona o le maualuga o le tau o le suau'u mata ma isi oloa, o le tau o le gaosiga o oloa e feso'ota'i ma resini na si'itia ai.Ua siitia foi le tau o tau o le malosi, tau o felauaiga, ma mea e afifi ai e aofia ai mea e afifi ai.

640

Mai Tesema 1st, o tau o oloa resini uma e pei ole PC, PS, PE, ABS, ma le chlorine chloride o le a siitia, faatasi ai ma le tau o le PC, PS ma PE resin oloa o le a siitia e sili atu i le 10%;Vinyl chloride, ABS resin ma isi oloa na siitia e sili atu i le 5%.

▶Asahi Kasei 

Ia Novema 29th, fai mai Asahi e faapea, o le siisii ​​o tau o le kesi faalenatura ma le koale, o le tau o le malosi ua matua siitia, ma o isi tau o loʻo faʻatupulaia pea.Talu mai Tesema 1st, ua siitia e le kamupani le tau o oloa PA66 fiber, 15% -20% i luga o le tau o loʻo i ai nei.

下载 (1)

Prime Polymer 

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e Preman se faʻaaliga o le tau o le polyethylene (PE), o le faʻaopoopoga e sili atu i le 6 yen / kg (e uiga i le RMB 305 / ton).

下载 (2)

Sumitomo Chemical

Na si'itia le tau o mea mata'utia ma ua matua'i fa'aititia le tau.Sumitomo chemistry faʻasalalau le faʻatupulaia o le tau o le acrylamide (faʻaliliuga mausali), o se faʻaopoopoga o le 25 yen / kg (e uiga i le RMB 1290 / ton).

下载 (3)

▶ Mitsui Komu

I le tasi itu, o loʻo faʻaauau pea ona malosi manaoga o le lalolagi;i le isi itu, ona o le faʻaauau pea o le siʻitia o tau o mea mataʻutia ma uta, ma le faʻasolosolo umi o le faʻaititia o le tau, ua mafua ai le mamafa o tau i pisinisi.O le tau o oloa resin fluoride o le a siitia i le 20% ile 1st.

下载 (4)

Celanese

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le kamupani vailaʻau taʻutaʻua a le lalolagi o Soranis se faʻaaliga o tau i palasitika faʻainisinia, lea o le faʻatupulaia faʻapitoa i le itulagi o Asia ma le Pasefika e faʻapea: UHMWPE (ultra-high molecular polyethylene) siitia 15%;

LCP siitia $500/to(tusa RMB 3576/ton);PPA siitia USD 300/ton (e uiga i le RMB 2146/ton);AEM pa'u si'i $1500/ton (e uiga i le RMB 10728/ton);

下载 (5)

Taimi meli: Tes-06-2022